Vali Baruş’tan Yeni Yıl Ziyaretleri

Vali Aydın Baruş, 2021 yılının son saatlerinde Çocuk Evleri Sitesini, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma karakol ve uygulama noktalarına, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ve 112 Komuta Merkezi personeline moral ziyaretinde bulundu.

Vali Aydın Baruş, 2021 yılının son saatlerinde Çocuk Evleri Sitesini, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma karakol ve uygulama noktalarına, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ve 112 Komuta Merkezi personeline moral ziyaretinde bulundu.

UYGULAMA NOKTALARI ve KARAKOLLAR ZİYARET EDİLDİ

Vali Aydın Baruş, 2021 yılının son gününde ilk olarak Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek koruma altındaki çocukların yeni yılını kutladı. Onlara çeşitli hediyeler vererek okul hayatı ve gelecek hayalleri üzerine sohbet etti. Daha sonra Sümer Polis Merkez Amirliği ve Cumhuriyet Jandarma Karakolunu ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladı, görevlerinde başarılar diledi. Vali Baruş, “Vatandaşın huzur ve güvenini sizler tahsis ediyorsunuz, sizlerin varlığı ile milletimiz evlerinde güven içinde yaşıyor. Yeni yılın sizlere ve ailelerinize hayırlar getirmesini diliyorum” diyerek Jandarma ve Emniyet güçlerinin yeni yılını kutladı.

Çelikhan, Ankara yolu ve Yazıhan yolu uygulama noktasını ziyaret eden Vali Aydın Baruş, uygulamada görevli personelin yeni yılını kutlayıp onlarla bir süre sohbet edip görevlerinde başarılar diledi. 

Ardından Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personelinin de yeni yılını kutlayan Vali Aydın Baruş ve beraberindekiler burada bir süre görevli emniyet personeli sohbet ettiler.

112 KOMUTA KONTROL MERKEZİ ZİYARET EDİLDİ

Vali Aydın Baruş yılın son gününde halkın acil durumlarda ilk yardımına koşan 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti. Burada çalışan personelin yeni yılını kutlayan ve yapmış oldukları zorlu görevde kolaylıklar dileyen Vali Baruş; 112 çalışanlarının sorunlarını dinledi. Acil Çağrı Merkezi Müdürü Metin Unutkan’dan iş ve işleyiş hakkında bilgiler aldı. Aynı binada hizmet veren Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini de ziyaret ederek çalışmalar hakkında Gamer İl Müdür Vekili İbrahim Halil Kılıç’tan bilgiler aldı.

 

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

Son Olarak Vali Baruş, İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret ederek afetlerde ve yangınlarda görev alan itfaiye personelinin yeni yıllarını kutlayarak buradan ayrıldı.

Vali Baruş’a ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren eşlik ettiler.

HUZUREVİNDEKİ YAŞLILAR UNUTULMADI

Yeni yılın ilk gününde huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret eden Vali Baruş ve eşi Nagian Baruş, burada kalan yaşlılarımızla tek tek ilgilenerek hem yeni yıllarını kutladı hem de dertlerini, sıkıntılarını dinledi. Huzurevi ziyaretinde Vali Baruş’a Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut eşlik etti. Huzurevinde 90 yaşlının bulunduğunu ifade eden Rasim Bulut; hepsinin 3 doz aşısını olduğunu, 60 tane yaşlımızın 4. Dozu olduğunu kalan 30 yaşlının da 4. Doz için aşı zamanının gelmesini beklediklerini söyledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler