Vali Baruş, Yeşilyurt Gedik ve Gündüzbey Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve İdare ve Denetim Müdürü İsmet Timur ile birlikte Yeşilyurt İlçesi Gedik ve Gündüzbey Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve İdare ve Denetim Müdürü İsmet Timur ile birlikte Yeşilyurt İlçesi Gedik ve Gündüzbey Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Yeşilyurt İlçesi Gedik Mahalle Muhtarı Selahattin Demirtaş ve Gündüzbey Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şahintürk’ü ziyaretlerinde Vali Baruş, Mahallelerinin sorunları ve çalışmaları hakkında muhtarlar ve azalarıyla sohbet ederek bilgiler aldı.

Vali Aydın Baruş, Gündüzbey Mahalle Muhtarlığını ziyaretinin ardından Yeşilyurt Belediyesi Yeşil Konakta YEKSAM bünyesinde uzman eğiticiler tarafından her yaşta vatandaşa gitar, saz, biçki-dikiş, ahşap boyama, yağlı ve karakalem resim kursları ile Kuran-ı Kerim kurslarında incelemelerde bulunarak öğrencilerle sohbet etti. Kurslardaki eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Baruş, “Çocuklarımızın, gençlerimizin ve hanımefendilerin bu güzel ortamlarda yeteneklerini ve becerilerini geliştirdiklerini görmek bizleri mutlu ediyor, bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. Son olarak mahalle esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Baruş mahalleden ayrıldı.  

Gerek mahallelerin asayiş durumları, gerek sağlık hizmetleri gerek eğitim ve okul durumları hakkında ilgili kurum müdürlerinden bilgiler alan Vali Baruş, muhtarların bu konular ile ilgili talep ve sorunlarının giderilmesi için gerekli talimatları kurum müdürlerine iletti.

Mahalle Muhtarları Selahattin Demirtaş ve Mehmet Ali Şahintürk, her zaman mahallelerinin sorunlarıyla ilgilenen ve sorunların çözülmesi için gayret sarf eden Vali Baruş’a teşekkür ettiler.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler