Vali Baruş Dilek Mahallesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş Yeşilyurt İlçesinde bulunan Dilek Mahallesini ziyaret ederek muhtar Ali Aslan’dan mahallenin sıkıntılarını dinledi.

Vali Aydın Baruş Yeşilyurt İlçesinde bulunan Dilek Mahallesini ziyaret ederek muhtar Ali Aslan’dan mahallenin sıkıntılarını dinledi.

Vali Aydın Baruş beraberinde Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Müftüsü Veysel Işıldar,İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan ile birlikte Dilek Mahallesini ziyaret etti.

Dilek Mahalle Muhtarı Ali Aslan’ı ziyaret eden Vali Baruş ve beraberindekiler burada mahalleli ile birlikte bir toplantı düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm bulmaya çalıştılar. Dilek Halk Kütüphanesi, Dilek Eğitim Derneği ve Dilek Spor Kompleksini de ziyaret ederek tesislerin durumu hakkında bilgiler aldı.

Akabinde Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile birlikte esnaf ziyareti yapan Vali Baruş, bir süre esnaflarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Askıda ekmek kültürünün devam ettiği bir fırında askıya ekmek bırakan Vali Baruş, birlikte yaşama, duyarlılık gibi kültürümüzün önemli öğelerinin yaşatılmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler