Türkiye Değişime Hazır

Türkiye Değişim Partisi Malatya il yönetimi, Türkiye'de bir siyasi partinin delege dışında üyelerinde katıldığı Genel Başkan Adayları eğilim yoklaması yaptı.

Türkiye Değişim Partisi Malatya il yönetimi, Türkiye'de bir siyasi partinin delege dışında üyelerinde katıldığı Genel Başkan Adayları eğilim yoklaması yaptı.
 
Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanlığı Binasında gerçekleştirilen oy kullanmaya Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Soner Gökçe ile birlikte il ve ilçe yönetimi ve parti üyeleri katıldı.
 
Genel Başkan Adayları eğilim yoklamasında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ramazan Akbudak, " Türkiye Değişim Partisi olarak bugün çok gururlanarak hayata geçirdiğimiz, bir çalışmamızı kamuoyuna paylaşmak istiyoruz. 20 Aralık 2020'de DEĞİŞİM ŞART diyerek çıktığımız bu yolda değişimi kendimizden başlattık.
 
Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Genel Başkanımızı, partimize kayıtlı tüm üyeler seçiyor. Özellikle belirtmek isteriz ki bu seçim sıradan bir eğilim yoklaması değildir. Tüzüğümüzün 37/4 maddesi uygulanmakta ve partimizin Genel Başkanı partiye kayıtlı tüm üyelerimizin onayı ile aday olabilmektedir.
 
Demokrasinin ve adaletin olmadığı bir yerde, huzurun ve başarının olmayacağının bilincinde olarak, delege ağalığına son veriyoruz.
 
Seçime girmeye hak kazandığımız ÇARE ve DEĞİŞİM Kurultayımıza günler kala, partimize kayıtlı binlerce üyemiz, il başkanlıklarımızda kurulan sandıklarda Genel Başkan adayımızı seçerek Demokrasinin olmazsa olmazını gerçekleştiriyor.
 
Buradan tüm siyasi partilere çağrıda bulunuyoruz. Demokrasinin gereğini yerine getirin ve sizlere gönül vermiş tüm partililerinize seçme hakkı tanıyın. Aksi demokrasi değil bir dayatma olmaktadır. Toplumun iradesini delege değil, üye temsil etmektedir.
 
Biz Türkiye Değişim Partisi olarak, çıktığımız bu yolda demokrasiyi, adaleti ve eşitliği her zaman sağlayacağımıza söz veriyoruz. Kamuoyuna saygı ve sevgilerimizle"
 
Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Yönetimi ve üyeleri 26 Eylül Pazar günü Ankara'da yapılacak olan kurultay öncesinde oylarını Türkiye Değişim Partisi Kurucu Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den yana kullandılar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler