Sadrettin Konevi Caddesinde Altyapı ve Üstyapı Çalışmaları Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı merkezde sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı merkezde sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

Melekbaba Mahallesi Sadrettin Konevi Caddesinde altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarına başlayan Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı çalışmalarını tamamladı. 

30-40 SENEYİ KURTARACAK ÇALIŞMALAR YAPILDI

Çok kaliteli bir asfalt serim çalışması gerçekleştirildiğini belirten Melekbaba Mahalle Muhtarı Ali Demir, “Melekbaba Mahallesi olarak sevinçliyiz. Sadrettin Konevi Caddemizin su abone bağlantıları bitti. Caddemizde kaldırım çalışmaları da tamamlandı. Bu çalışmaların sonrasında ise Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından caddemize halı gibi asfalt serim işlemleri yapılıyor. Bu çalışmalar kolay değil belirli bir süreç aldı ama yapılan asfalt çalışmasını görünce de insan mutlu oluyor. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve ekibine teşekkür ederim. Yapılan hizmet pahalı bir hizmet. Bugün itibariyle belki de 30-40 seneyi kurtaracak çalışmalar yapıldı” dedi. 

Mahalle sakini ve esnaflarından Aliseydi Avcu, “Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmetlerden memnunuz. Yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ederiz” dedi. 

HALKIMIZA SABIRLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kaliteli hizmetler ürettiklerini belirten Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “ Hidayet Mahallesi sınırlarından başlayan Sadrettin Konevi Caddesi üzerinde çalışmalarımızı yapıyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından içme suyu dönüşüm çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlandı. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı olarak üst yapı çalışmalarını yapıyoruz. Asfalt çalışmasını yaptığımız güzergâh 4 mahallemizi ilgilendiren bir güzergâh. Çalışmaları yaptığımız caddemiz aynı zamanda minibüs ve otobüs güzergâhı. Halkımıza çalışmaların yapıldığı dönemdeki sabırlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Malatya genelinde yaptığımız altyapı ve üst yapı çalışmalarımızın bir bölümünü de Melekbaba Mahallemizde yapıyoruz. Çalışmalarımızla birlikte halkımızı hem kaliteli içme suyuna hem de kaliteli üstyapı çalışmalarına kavuşturuyoruz” şeklinde konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler