Osman Güder’den, Memet Mert'e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne getirilen Memet Mert’i ziyaret etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Meclis Üyeleri ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne getirilen Memet Mert’i ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Battalgazi Belediye Başkanımız ve Belediye başkan yardımcılarımız ile birlikte MASKİ Genel Müdürlüğü’ne atanan Memet Mert başkanımızı ziyaret için buradayız. Memet başkanımızı Büyükşehir Belediyesi Yol Asfalt Daire Başkanlığı görevini yaptığı zamanlardan biliyoruz. Başkanımızın MASKİ Genel Müdürü olması Malatya açısından büyük avantaj. Şehrimiz için güzel işler yapacağından eminiz. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. 

 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise “MASKİ’mizin yeni müdürünü ziyaret ettik. Memet bey bulunduğu konumlarda Malatya’mıza çok güzel hizmetler yaptı. Herkesin gönlünü hoş eden, insanların gönlünü alabilen, hizmeti ibadet aşkıyla yapan kardeşlerimizden bir tanesidir. Her daim sorunları çözen, bizlerin yüzünü ak eden bir kardeşimiz. Daha önce görev yapan Mehmet Yaşar Karataş’a da yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Memet Mert artık bayrağı devraldı. Almış olduğu bayrağı daha güzel yerlere taşıyacağına canı gönülden inanıyoruz. Mesai mefhumu olmayan, hizmeti ibadet aşkıyla yapan kardeşimize verilen bu görevin kendisine ve Malatya’mıza hayır getirmesini temenni ediyorum. Şehrimizin önceden birikmiş olan altyapı problemleri var.  Bu problemlerin Battalgazi ve Yeşilyurt’ta çözülmesi için büyük gayret sarf ediliyor. Başarılarının devamını diliyor yeni görevinin kendisi, ailesi ve Malatya’mız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 


Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, “MASKİ Genel Müdürlüğü görevime Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın teveccühü ile başladım. Bu göreve layık olabilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı eş zamanlı yürüterek hizmet edeceğiz. Yaşar abimizin daha önce Battalgazi’de başlatmış olduğu çalışmaları kısa zamanda tamamlayacağız. İçmesuyu ve kanalizasyon yol yapımı gibi değil. Günü birlik yapılması gereken anında müdahale gerektiriyor. Bu sebeple arızalara müdahale sürelerini kısaltacağız. Vatandaşların çağrılarına kısa sürede cevap verip arızalara hızlı müdahale edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Niyetimiz halis, Allah utandırmasın” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler