Muhtarlardan Büyükşehir Belediyesi Ekiplerine Teşekkür

Malatya’ya ilk karın yağması ile birlikte bütün tedbirleri alarak vatandaşların herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmaması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesine ve sahada çalışmalarını özveri ile yapan personellere Mahalle Muhtarlarından teşekkür.

Malatya’ya ilk karın yağması ile birlikte bütün tedbirleri alarak vatandaşların herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmaması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesine ve sahada çalışmalarını özveri ile yapan personellere Mahalle Muhtarlarından teşekkür. 

Malatya genelinde 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri merkezde de çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları mahalle muhtarları tarafından da takdirle karşılanıyor. 

Muhtarlardan Büyükşehir Belediyesi ile sahadaki ekiplere teşekkür

Kiltepe mahallesinde hiçbir sokağın kapalı olmadığını belirten Kiltepe Mahalle Muhtarı Celal Demirtaş, “Kiltepe mahallemizin 178 cadde ve sokağı Büyükşehir Belediyemiz, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kardan temizlediler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ediyorum. Hiçbir sokağımız kapalı değil” dedi. 

Büyükşehir Belediyesinin karla mücadele çalışmalarını beğendiğini belitten Paşaköşkü Mahalle Muhtarı Asiya Şahin ise, “Bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Telefon açtığımızda hemen geldiler. Dört defa kepçe geldi yollarımızı açmak için. Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından çok memnunum. Mahallemizdeki ağaç kenarları da yıpranmıştı. Aradık geldiler ağaç sorunlarımız bir haftada halledildi. İlgililer sorunun çözülüp çözülmediğini arayarak tekrar soruyorlar. Büyükşehir gayet iyi çalışıyor, Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. Aradığımızda Büyükşehir Belediyemiz her zaman yanımızda oluyor” şeklinde konuştu. 

Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten Ataköy Mahalle Muhtarı Elif Gemici, “Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından gerçekten memnunum. Büyükşehir Belediyesinin ekipleri talebimiz olmadan gelip yollarımızı açtılar. Ana caddelerimizde herhangi bir sorun yaşamadık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadık. Büyükşehir 7/24 çalışıyor” ifadelerini kullandı. 

Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Ali Doğan, “İlimizdeki karla mücadele çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ediyorum. Mahallemizdeki çalışmalar çok hızlı bir şekilde yapıldı. Herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. Ekipler olumsuzluklar olmadan gerekli kar temizleme çalışmalarını gerçekleştirdi” dedi. 

Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Murtaza Ede: Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve çalışan ekibine teşekkür ediyorum. Karın ilk yağdığı andan itibaren bütün ana caddelerimiz açık durumda. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Karla mücadelede ekiplerle birlikte sürekli sahadayız. Mahallemizde tuzlama çalışmaları da yapıldı şu an itibariyle herhangi bir sıkıntımız bulunmamaktadır” şeklinde konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler