Motaş Dezenfekte Çalışmalarına Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ tarafından hergün binlerce insanın taşındığı otobüs ve trambüsler son seferlerinden sonra gerekli iç ve dış temizlikleri yapılıp dezenfekte edilerek, ertesi gün için halkın hizmetine hazır hale getiriliyor. 

Dünya genelinde başlayan salgın sonrasında temizlik çalışmalarına ayrı bir önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için çalışmalarını artırarak devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı başta olmak üzere ilgili bakanlıklar ve yerelde alınan tedbirler sonrasında vatandaşların evlerinde kalarak kurallara uymalarının ardından bazı hatlarda sefer sayısını azaltarak hizmetlerine devam eden MOTAŞ, Özel Halk Otobüsleri de dahil toplam 110 Otobüs ve 15 Trambüs ile Malatya genelinde hizmet vermeye devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ bünyesinde bulunan otobüsler, trambüsler ve özel halk oobüsleri ile duraklar salgının görüldüğü günden bu yana periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Toplu taşıma araçları MOTAŞ tarafından oluşturulan ekipler tarafından her sefer sonrası iç ve dış temizlikleri yapılarak mikroplara ve zararlı organizmalara karşı dezenfekte edilip güvenli bir şekilde hizmet edecek hale getiriliyor. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler