Milletvekili Çakır'dan Bayram Mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluş olan mübarek Ramazan ayı sonunda Bayrama ulaşmanın sevinç ve huzurunu milletçe yaşamaktayız.

Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluş olan mübarek Ramazan ayı sonunda Bayrama ulaşmanın sevinç ve huzurunu milletçe yaşamaktayız.

Bayramlar  hayatın  getirdiği  tüm  zorluklara  karşın,  birlik  ve  beraberlik içinde  yaşamanın,  ortak  değerleri  paylaşmanın  en yoğun şekilde   hissedildiği, kırgınlıkların  unutulup,  dostluk  ve  sevgiyle  gönüllerin   yakınlaştığı çok  özel günlerdir.

Her ne kadar Dünya genelinde yaşanan pandemi dolayısıyla gerek Ramazan ayını gerekse idrak edeceğimiz Ramazan Bayramını Milletçe biraz buruk geçirsek de bu zor günler, Milletimizin birlik ve beraberliği ile dayanışma duygularını çok daha güçlendirmiştir. Devlet-Millet kaynaşması sarsılmaz bir boyuta ulaşmıştır.

Ancak şu anda biraz daha sabır gösterme zamanı. İnanıyorum ki; nice sağlıklı günlerde kavuşacağımız Ramazanlarda iftar sofraları etrafında tekrar buluşarak Camilerde hep birlikte saf tutacağımız, bayram ziyaretlerinde bulunacağımız günlere en kıza zamanda yeniden kavuşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle;   Mübarek Ramazan Bayramının Devletimizi, Milletimizi,  ve bütün insanlığı her türlü afetlerden, musibetlerden, kötülüklerden, salgın hastalıklardan muhafaza etmesi dileğiyle,  tüm hemşerilerimizin ve aziz milletimizin  ve İslam aleminin mübarek Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık içerisinde nice bayramlara kavuşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıcakla Kalın…

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler