Maski Genel Müdürü Mert: Kırsala Ağırlık Vereceğiz

Arapgir İlçesi Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, 2022 yılı içinde özellikle kırsal bölgelere yoğunluk vereceklerini belirterek, “Şartlar ne olursa olsun halkımızın emrindeyiz” dedi.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert:

“HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ”

Arapgir İlçesi Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, 2022 yılı içinde özellikle kırsal bölgelere yoğunluk vereceklerini belirterek, “Şartlar ne olursa olsun halkımızın emrindeyiz” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert, Arapgir Muhtarlar Dernek Başkanı Turhan Onar, dernek üyeleri ve Arapgir İlçesi mahalle muhtarlarıyla MASKİ Genel Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

 

Arapgir Muhtarlar Dernek Başkanı Turhan Onar, ilçeye yapılan yatırımlardan dolayı Büyükşehir belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Arapgir İlçemize hem altyapı hem de üstyapı konusunda çok güzel hizmetler yapıldı. Dernek üyelerim ve mahalle muhtarlarımızla MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert ile bir değerlendirme toplantısı yaptık. İnşallah bu yıl içinde tüm eksikliklerimiz giderilecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Malatya genelinde çalışmalarına aralıksız devam ettiğini aktaran MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın çizdiği vizyon doğrultusunda 2022 yılında altyapısız bir yer bırakmamak için büyük bir özveriyle sahada olduklarını söyledi. 13 ilçeye bağlı 718 mahalle muhtarları ile yapılan ve yapılması planlanan altyapı yatırımlarını görüşmek üzere sık sık toplandıklarını belirten MASKİ Genel Müdürü Mert, “Malatya genelindeki tüm muhtarlarla düzenli olarak toplantı yapıyoruz. İlçelerde neler yapmışız ne eksiğimiz var diye istişare ediyoruz. Ekip arkadaşlarımız planlama yaparak eksik olan çalışmaları tamamlıyorlar. Büyük bir titizlikle projeler hazırlayıp hayata geçiriyoruz. Hedefimiz sağlam altyapı inşa etmek. Kırsalda depo, içme suyu, kanalizasyon hattı anlamında eksiklerimiz var. Bu sene kendi imkânlarımızla ihaleler yaptık. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 2022 yılının büyük bir kısmını kırsala hizmet ederek geçireceğiz. Hizmet noktasında halkımızın ve çok değerli muhtarlarımızın emrindeyiz” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler