Maski, 7/24 Görevinin Başında

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, pandemi sürecinde içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, artan içme suyu ve kanalizasyon taleplerini yerine getirebilmek için MASKİ’nin 7/24 görevinin başında olduğunu söyledi.

 

KARATAŞ: HİZMETİ VATANDAŞIMIZIN AYAĞINA GÖTÜRECEĞİZ

 

Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda devam eden kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda tüm ekiplerimiz şuan sahada çalışmalarına devam ediyor. Bu kısıtlama sürecinde durmuyoruz. Görevimizin başındayız. Vatandaşlarımızın beklentilerini ve taleplerini karşılamak için hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yakınca Mahallemizde devam eden kanalizasyon çalışmalarını inceliyoruz. Gelişmekte olan bir yer. Kanalizasyon sıkıntıları vardı. Birkaç gün içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımız, sokağa çıkma yasağı süresi içinde su ve kanalizasyon ile alakalı problemlerini Alo 185 Çağrı merkezimi arayarak iletebilirler. Bizler hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz. Mahallemize hayırlı olsun. Özellikle bu pandemi döneminde özverili bir şekilde görevlerini layıkıyla yerine getiren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler