Kuluncak Gençlik Merkezi Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Kuluncak ilçesinde yaptırılmakta olan Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP MYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kuluncak ilçesinde yaptırılmakta olan Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuluncak Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP MYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

Gençlik ve Spor Merkezi temel atma töreninde açılış konuşmalarını yapan Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, “31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakının adaylığına layık görüldüm. Vatandaşlarımızın teveccühü ile seçimleri kazanarak görevimize başladık. Şimdiye kadar yapılmaz, olmaz denilen çalışmaları iki yıl içerisinde yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bugünde Gençlik ve Spor Merkezimizin temel atma törenini gerçekleştiriyoruz. Temelini atacağımız Gençlik ve Spor Merkezimizin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Temel atma töreninde yaptığı konuşmada MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ise, “Yaklaşık iki seneyi aşkın bir süredir dünyada pandemi nedeniyle yatırımlar durma noktasına geldi. Bütün aksaklıklar fazlasıyla yaşanmaya devam etti ama çok şükür ülkemizde Cumhur ittifakının gücüyle birlikte ilimizde belediye çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Bunda Büyükşehir Belediye Başkanımızın ilçe belediye başkanlarımızla yaptığı koordinasyonlu çalışmaların büyük emeği var. Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de Kuluncak ilçemize yeni hizmet yerlerini açmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gençlik ve Spor Merkezimizin hayırlısıyla bitmesini, yeni açılan yerlerimizin de hayırlısıyla kullanılmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Gençlik ve Spor Merkezi temel atma töreninin Malatya’ya, Kuluncak’a ve vatandaşlara hayırlar getirmesini dileyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Kuluncak Belediye Başkanımızın ilçedeki uyumu ve çalışmasıyla ilgili kendilerini takdir ediyorum. Belediye Başkanımızın çalışmalarında, gayretlerinde ve çabalarında hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Kuluncak’ta muhtarlarımızla, belediye başkanımızla, kaymakamımızla, STK’larımızla ve siyasi partilerin temsilcileriyle çok güzel bir birliktelik kurulmuş. Bu birlikteliğin meyvesi de Kuluncak ilçemize hizmet olarak yansıyor. Bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe kaymakamımız, belediye başkanımız ve diğer kurum ve kuruluşlarımızla uyum içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhuriyet tarihinin en önemli yol ve asfalt hamlesini gerçekleştirdik. Kuluncak ilçemizde asfaltlanmayan hiçbir mahallemizin olmadığını ifade etmek istiyorum. Dolayısıyla Kuluncak ilçemizde alt ve üst yapı olsun diğer alanlarda olsun çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Biz, Kuluncak ilçemizin, belediye başkanımızın ve kaymakamımızın hep yanındayız. Temelini attığımız Gençlik ve Spor Merkezimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu da , “Kuluncak ilçemizle ayrı bir sevgi bağımız var. Kuluncak Belediye Başkanımızın çalışmalarını yerinde takip ediyoruz. Kuluncak ilçemize yapılacak olan her türlü yatırımda Erhan başkanımız ve projede Cumhur ittifakı milletvekillerimizle birlikte, Cumhur ittifakının ilçe başkanlarıyla birlikte elinde dosyalarla Ankara’da çalışmalar yapıyor. Bu çalışkanlığı dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum. Daha önce geldiğimizde grup yolları tozlu topraklı yollardı. Bugün ise rahatlıkla yollarımızda gidiyoruz. Bu konuda emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve katma değer sağlayan Erhan Cengiz başkanımıza teşekkür ediyorum. Gençlerimizin gelişmesi, sosyal ve kültürel anlamda kendisini yetiştirmesi açısından Gençlik ve Spor Merkezi projesi önemli. Projeyi gerçekleştirip hayata geçiren başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, değerli hemşerimiz Bakan Yardımcımız Ali İhsan Paydaş’a, Malatya milletvekillerimize ve her zaman alt yapıda destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu. 

Malatya’da ve Kuluncak’ta bulunmaktan dolayı memnun olduğunu dile getiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ise, “Malatya ziyaretimiz kapsamında Kuluncak ilçemizde temel atma programında olmaktan dolayı memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum. Gençlik ve Spor Merkezimiz Kuluncak için önemli bir eserdir. Ankara Kızılcahamam ilçesinde belediye başkanlığı yapmış biri olarak söylüyorum, memlekete hizmet edilecekse en güzel hizmet edilecek yer belediye başkanlığıdır. Ziyaretlerimiz dolayısıyla Malatya’yı da gezdik. Malatya Avrupa’daki şehirlerin her yönüyle çok ötesine geçmiş. Allah Büyükşehir Belediye Başkanımızdan razı olsun. Arkasında eser bırakıyor. Eseri bırakanlar, düşünenler ve hayata geçirenler belediye başkanlarıdır. Allah hepsinden razı olsun ve daha iyi hizmetler nasip etsin. Allah Gençlik ve Spor Merkezinin açılışını da hep beraber bizlere nasip etsin” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kuluncak İlçesine yapılacak olan Gençlik ve Spor Merkezinin temeli atıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler