Keskin’den Erdoğan’a “Küçük Esnafa Vergi Muafiyeti” Teşekkürü

Malatya Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutuyor, beyan yükümlülüklerini de kaldırıyoruz.” müjdesini verdiğini bildirerek, “Yıllardan beri küçük esnafımız için talep ettiğimiz, tüm dosyalarımızda dile getirdiğimiz bu müjdeyi veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

Malatya Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  “850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutuyor, beyan yükümlülüklerini de kaldırıyoruz.”  müjdesini verdiğini bildirerek, “Yıllardan beri küçük esnafımız için talep ettiğimiz, tüm dosyalarımızda dile getirdiğimiz bu müjdeyi veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Keskin yaptığı açıklama da, “Son 20 yıldan beri cumhurbaşkanlarımıza, başbakanlarımıza ve bakanlarımıza arz ettiğimiz dosyalarımızda küçük esnaf ve sanatkarımızın vergiden muaf tutulması konusunu sürekli gündeme getirip, önerdik.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, "Ekonomi Reformları Tanıtım Toplantısı’nda ‘Reform paketimizde dar gelirli küçük esnafımıza yönelik bir vergi muafiyeti de yer alıyor. Basit usulde vergilendirilen kuaför, tesisatçı, tuhafiyeci, marangoz, tornacı, çay ocağı işletmecisi, terzi ve tamirci gibi yaklaşık 850 bin esnafımızı gelir vergisinden muaf tutuyor, beyan yükümlülüklerini de kaldırıyoruz.’ Müjdesini kamuoyu paylaştılar. Yıllardan beri küçük esnafımız için talep ettiğimiz, tüm dosyalarımızda dile getirdiğimiz bu müjdeyi veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkür ediyoruz. Zor dönemde geçen küçük esnafımız bu müjde ile ayakta kacak, hayat mücadelesi verecek, işyerlerini açık tutabilecektir. ” ifadelerini kaydetti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler