KESKİN: KIZI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇTİ

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şevket Keskin Ramazan ayının yaklaşması dolayısı ile esnafları yerinde ziyaret ederek esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Keskin ziyaret esnasında yaptığı açıklamada esnafın zor günler geçirdiğini ifade etti.

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şevket Keskin Ramazan ayının yaklaşması dolayısı ile esnafları yerinde ziyaret ederek esnafların sorun ve taleplerini dinledi.
 
Keskin KDV’nin indirilmesinin hiçbir anlam ifade etmediğini söyleyerek “Biz bunu defalarca söyledik, vatandaşın bu konuda hiçbir kazancı olmuyor kontrolün olmadığı yerde ne olursa olsun vatandaşın faydalanması çok zor. Önemli olan kalite kontrol karaborsa ve stokçuluk yapanlara fırsat verilmemelidir.” Dedi.
 
KIZI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇTİ
Keskin, Şeker Fabrikasının sadece Esenlik markete şeker verilmesi iddialarını değerlendirerek, şu ifadelerini kullandı; 
 
“Malatya Şeker Fabrikasında 45 bin ton şekerden 8 ton şeker kalmış. Yalnız Malatya’ya verirseniz sadece 2 ay dayanır. Peki, bundan sonra şekeri nereden bulacağız? Bizim dediğimiz şu şekilde, şirkete verdiniz devredilen şirket başka bir şirkete verdi o da başka bir markete verdiğinde esnaf da vatandaşa dağıtıyor. Ancak bizim istediğimiz cumhuriyet tarihinde 54 yıldır bu bölgede kurulan şeker fabrikasıdır. İsteğimiz Şeker Fabrikasından üretilen malın direkt esnafa ve halka verilmesidir.”  dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler