Keskin: “Demokrasi Dışı Adımlar Karşısında Her Şartta Ve Koşulda Devletimizin Ve Hükümetimizin Yanındayız.”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 103 emekli amiralin bildirisine sert tepki göstererek; “Demokrasi dışı adımlar karşısında her şartta ve koşulda devletimizin ve hükümetimizin yanındayız. Türk Milleti; bildirilerini seçimlerde kendi imzasıyla sandıkta veriyor.” dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 103 emekli amiralin bildirisine sert tepki göstererek;  “Demokrasi dışı adımlar karşısında her şartta ve koşulda devletimizin ve hükümetimizin yanındayız. Türk Milleti; bildirilerini seçimlerde kendi imzasıyla sandıkta veriyor.” dedi.

 

Keskin, 103 emekli amiralin bildirisine ilişkin olarak açıklama yaparak sert tepki gösterdi.

Keskin’in yazılı açıklaması şu şekilde: “Esnaf ve sanatkâr camiası olarak, demokrasi ve hukuk dışı hiçbir girişimi kabul etmiyoruz, boyun eğmiyoruz, korkmuyoruz, çekinmiyoruz.

Demokrasi dışı adımlar karşısında her şartta ve koşulda devletimizin ve hükümetimizin yanındayız.

Unutmayın; 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk Milleti destansı bir cevap vermiştir, ülkesini işgal ettirmemiş, iradesini emperyalizme teslim etmemiştir. Bugün de aynı kararlılık ve inanca sahiptir.

Türk Milleti; bildirilerini seçimlerde kendi imzasıyla sandıkta veriyor.

Hiç kimse bizlerin sabrını sınamasın. Haddinizi Bilin.

Milletimiz;  vatanını, mavi vatanını, demokrasisini, milli iradesini sonuna kadar koruyacak, kollayacak ve Toprağına, Bayrağına, Ezanına ahirete kadar sahip çıkacaktır.

Hodri Meydan.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler