“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme 2021 Yılı Son Dönem Toplantısı Düzenlendi

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme 2021 yılı son toplantısı, Valilik 2 nolu toplantı salonunda Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme 2021 yılı son toplantısı, Valilik 2 nolu toplantı salonunda  Vali Aydın Baruş Başkanlığında gerçekleştirildi.

“Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme toplantısında; Bir önceki toplantının değerlendirilmesi, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele (2018-2021) Malatya 1. İl Eylem Planının sona ermesi nedeniyle il ve ilçe düzeyinde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, 2020-2021 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı sona ermesi nedeniyle il ve ilçe düzeyinde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi, 23-24-25 Kasım 2021 tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele çalıştayı sonucunda son şekli verilen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele (2022-2025) Malatya 2. İl Eylem Planının onaya sunulması, Malatya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2. İl Eylem Planı kapsamında 2022 faaliyet planının onaya sunulması, KADES ve Alo 183 Sosyal Destek Hattının ilimiz genelini kapsayacak çalışmalarının değerlendirilmesi, Elektronik kelepçe vakaları ile tekrarlayan şiddet vakaları hakkında görüşülmesi, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konusunda ulusal düzeyde yapılmış iyi uygulama örnekleri hakkında görüşülmesi konuları ele alındı.

 

Vali Yardımcısı Kenan Eskin, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, ilgili kurum müdürleri ile belediye temsilcileri ve üniversite temsilcilerinin katıldığı toplantı görüş ve önerilerin alınması ile sona erdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler