Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü Sergisi AVM’de Açıldı

Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya Park Avm’de sergi ve bilgilendirici stantların açılışı yapıldı.

Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya Park Avm’de sergi ve bilgilendirici stantların açılışı yapıldı.

Açılışa Vali Hulusi Şahin, 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Selami Arslan, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Abdulkadir Baharçiçek, Şehit ve Gazi Dernekleri, Jandarma personeli ve vatandaşlar katıldı.

Jandarma Teşkilatının faaliyetlerini anlatan fotoğraflar, Jandarma’nın 183. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda ödül kazanan resim ve fotoğraflar, Jandarma ekiplerinin kullanmış olduğu araç, gereç ve teçhizatlardan oluşan stantlar sergide yer aldı.

Jandarma asayiş ve özel harekât ekiplerinin teçhizatları ile Bomba Arama Köpeği “PAYDA” ve Narkotik Köpeği “AŞIL” ilgi odağı oldu. 

Vali Hulusi Şahin ve beraberindekiler, Jandarma Özel Harekat, Jandarma Asayiş, Trafik, Kadın ve Çocuk, Narkotik, Kaçakçılık, Bomba Arama ve İmha, Olay Yeri stantlarını gezerek ilgili personelden bilgiler aldılar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler