İYİ Partili Göçmez “Sorunları Ancak Ortak Akıl İle Çözebiliriz”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Teknopark arkasına kurulan Konteyner Kent ziyaretinde yaptığı açıklamada Sorunları ancak ortak akılla çözebiliriz” dedi.

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Teknopark arkasına kurulan Konteyner Kent ziyaretinde yaptığı açıklamada Sorunları ancak ortak akılla çözebiliriz” dedi.
 
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayları Şeyhmus Göçmez, Atilla Şahin, Prof. Dr. Elif Apohan, Selçuk Han, Doç. Dr. Metin Kapıdere ve Menije Nur Özcan ile birlikte İl Başkanı Hakan Yılmaz, Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıca ve partililer, Konteyner Kentte yaşayan vatandaşların sorunlarını dinledi.
 
Konteyner Kentte yaşayanları ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Bayramı maalesef buruk geçiriyoruz. Bu büyük afet bizlere depreme hazır olmadığımızı Elazığ Sivrice depreminden dahi dersler çıkartmadığımızı bizlere gösterdi. Malatya’da her şey güllük gülistanlık gösterilmeye çalışıyor. Şehrin yetkilileri birçok sorunu göz ardı ediyor. Teknopark’ta görüştüğümüz insanlar yemek sıralarından şikâyetçi, otobüs seferlerinden şikâyetçi, giriş çıkışların tek noktadan yapılmasından şikâyetçi, bir market için birçok esnafı yerinden etmelerinden şikâyetçi. İnsanımıza değer verdiğimiz ve onları yaşattığımız sürece Devlet yaşar. İYİLERİN iktidarında İnsan odaklı çalışarak, insanımıza hak ettiği değeri verecek ve insanımızın dik durmasını sağlayacağız” dedi.
 
Malatyalı iş insanı Milletvekili Adayı Göçmez “İnsanlarımızın yüzündeki umutsuzluğu görüyoruz. Malatya’da yıkılan her bina, açılan her alan ile umutsuzluk daha da artıyor. İYİ Parti iktidarında, içerisinde bulunduğumuz gerek ekonomik sıkıntıları gerekse umutsuzlukları yeneceğiz. Yaklaşık 76 gündür temizlenemeyen enkazlar bizlere Malatyamızda işlerin ne kadar ağırdan alındığının bir göstergesidir. Ama sabrediyoruz 14 Mayıs akşamı Türkiye’de ve Malatya’da bir güneş doğacak ve bu güneş tüm yaraları saracak tüm gönülleri ısıtacak.” şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler