İYİ Partili Göçmez: ‘Çözüm Üretmeye Devam Edeceğiz’

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez: “Sahalarda olmaya, anlatmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. İnşallah 15 Mayıs itibariyle Malatya Milletvekilleriyle tarih yazacağız.” dedi.

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez İl, İlçe Başkanları ve partililerle birlikte Darende İlçe Başkanlığı ve esnaf ziyaretinde bulundular.
“Çözüm Üretmeye Devam Edeceğiz”
Darende İlçe Başkanlığını ziyaret eden İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez burada yaptığı açıklamada: “İnsanlarımızı, hemşerilerimizi ziyaret ediyor sorunları dinliyoruz. Çözüm önerilerimizi ve projelerimizi anlatıyoruz. Sahalarda olmaya, anlatmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz. İnşallah 15 Mayıs itibariyle Malatya Milletvekilleriyle tarih yazacağız.” dedi.
“Esnafımızın Her Zaman Yanında Olacağız”
 
Darende esnafını tek tek dolaşan İYİ Partili Göçmez burada esnafın sorunlarını dinleyerek “Darende esnafı burada uzun zamandır imar izni verilmediğinden şikâyetçi. Esnaf para dolaşımı olmaz ise kazanamaz, kazanamaz ise vergi ödeyemez, vergi ödeyemez ise ekonomik açıdan ilçeler ve şehirler gelişemez. O nedenle esnafımıza can suyu olmak gerekiyor. Esnafında aralarında bulunduğu bir toplantı yapılmalı ve yöneticiler onlardan gelen önerileri göz ardı etmemeli. İYİ Parti olarak bizler, esnafın sadece hatırını soran değil, derdine ortak olan ve çözüm üreten kapsamlı bir siyaseti sürdürme kararlılığındayız. Esnafımızın her daim yanında olmaya bu anlamda devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
“Çiftçimize Mazot, Gübre, Tohum, Elektrik ve Sulamada Girdi Desteği”
 
İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez son olarak Darende ilçesi Yeniköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinleyip çözüm önerilerini açıkladı. Göçmez: “Son yıllarda ülkemizde liyakatsiz yönetim, kontrolsüz döviz kuru, keyfi faiz oranları ve başarısız ekonomi politikaları sonucu; üretim maliyetleri her sektörde olduğu gibi tarımda da yükseldi. İ
 
Yİ PARTİ olarak bizler, koşullar her ne olursa olsun çiftçimizi döviz kuruna ezdirmeyeceğiz. Çünkü milletimizin hep birlikte refah içinde yaşayabilmesinin ön koşulu, temel gıdalara hiçbir maddi endişe duyulmadan erişebilmekten geçmektedir. Bugünkü ekonomik sıkıntılarda hem gıda hem ham madde fiyatlarının herkesin erişebileceği seviyelerde tutulabilmesi için, devlet desteklerinde tarımın öncelikli olması gerektiğine inanıyoruz.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler