Hikmet Karaman'dan Çok Sert Açıklama!

Evrenin artık bizi uyardığını dile getiren Hikmet Karaman; Maçlar ertelendi. Ne olacak bitecek bilmiyoruz. Evren şuanda bize ders veriyor. Suriye olsun diğer yerlerde yaşanan sıkıntılar ortada. Bunu bir ders olarak almak lazım. Dünyada gücün bende olduğunu düşünenlerin, artık gerçekleri görmesi lazım. Evren, insanları korumaktan vazgeçti. Küçücük çocuğun Allah’a sizi şikayet edeceğim deyişini unutmayın. Allah’a şikâyet edecekti, bugün bakın halimize. Avustralya’da hayvanları diri diri yaktılar. Allah, “bizlere bir ders veriyor. Kendinize gelin, bu evrenin sahibi benim diyor” Artık bunu anlamamız lazım.

Karaman; “Biz Malatyaspor olarak en son Kayserispor maçında Bifouma dış ülkeye gittiği için kadroya almadık. İnsan sağlığını düşünerek bunu yaptık. Bazı şeyleri görmezden gelemeyiz. Herkes kendine göre proğram yaparsa bu tablo nereye kadar gidecek. Kulüp tesislerinde sadece futbolcular yaşamıyor. Teknik adamlar, güvenlikçi, malzemeci, aşçısı ve kulüp çalışanları var. Herkes risk altında oluyor. Herkesin yediği içtiği bardaktan ve tabaktan yememeye başladık. Kâğıt bardak ve tabaklar kullanmaya başladık. Bu önlemi almak zorundayız” dedi..

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Hikmet Karaman; “Futbolun her alanında temasın ve dokunuşun olduğunu unutmamak gerekir. Dünya bu hastalığın ölümcül olduğunu söylüyor ve görüyoruz. Bende hastaydım, öksürüyordum. Herkes tedirgin oluyor. Futbolcularım maskelerle dolaşıyor. Şimdi millet diyor ki maçlar ne zaman başlayacak. Böyle bir şey olabilir mi? İnsan sağlığından önemli ne olabilir? Bu ülke kurtuluş savaşında büyük bir cesaret göstermiştir. Bizler birlikte olarak bunu tekrar başarabiliriz. Ama yapamazsak birlikte batarız. Dünya genelinde bazı oyuncular gidip geri dönmek istemediklerini söylediler, bunun örnekleri var. Şuanda önceliğimiz Koronavirüs’ü önlemek olacak. Başka bir şey düşünmeye gerek yok. Maçları oynanır, bunlara takılmamak gerekiyor” diye sözlerini tamamladı.

Kaynak:malatyagazetecilercemiyeti

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler