Gezer, Resmi Adaylık Başvurusunu Yaptı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Malatya Büyükşehir Belediyesi için Bağımsız Belediye Başkanlığı Adaylığını açıklayan Prof. Dr. İbrahim Gezer, İl Seçim Kurulunda resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Burada konuşan Gezer, “31 Mart'tan itibaren yakın tarihinin görmüş olduğu en kapsamlı kalkınma seferberliğini başlatacağız” dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi Malatya Büyükşehir Belediyesi için Bağımsız Belediye Başkanlığı Adaylığını açıklayan Prof. Dr. İbrahim Gezer, İl Seçim Kurulunda resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Burada konuşan Gezer, “31 Mart'tan itibaren yakın tarihinin görmüş olduğu en kapsamlı kalkınma seferberliğini başlatacağız” dedi.

Malatya’da akademik kimliği ile 20 yılı aşkın süredir birçok proje ve bilimsel çalışmaya imza atan Prof. Dr. İbrahim Gezer, 31 Mart yerel seçimleri öncesi resmi adaylık başvurusunu İl Seçim Kurulu’na yaptı.  Adaylık başvurusu sonrası değerlendirmelerde bulunan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, “Malatya'nın yaşadığı mevcut şartlarda artık sorumluluk almak, görev almak bir tercih olmaktan çıkarak bir zorunluluğa dönüşmüş durumda. Dolayısıyla yıllardır Malatya üzerine çalışan, Malatya'nın sürdürülebilir kentleşmesinden, tarımından, sanayisine, eğitiminden, kültürüne raporlar hazırlayan, araştırmalar yapan bu konularla ilgili yol haritası çıkaran, hangi alanda ne yapılacağına dair bir strateji belirleyen bir hemşeriniz, bir kardeşiniz olarak geçtiğimiz günlerde adaylarımızı açıklamıştık” dedi.

Bugünde kendisini destekleyen siyasi parti temsilcileri ile resmi başvurularını gerçekleştirdiklerini dile getiren Gezer, “Bu başvurunun, bu sürecin, bu seçimin şehrimize, ülkemize ve insanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte seçimlerin bir şenlik havası içerisinde geçmesini ve hayırlı bir şekilde sonuçlanmasını istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir’e aday olduktan sonra vakit kaybetmeden sahalara indiklerini ve çalışmalara başladıklarını da ifade eden Gezer, “70 günde 7’den 70’e bütün insanlarımızla görüşerek, bütün mahallelerimizi ziyaret ederek, çalmadığımız kapı kalmayacak şekilde güzel bir seçim kampanyası başlattık. Bu kampanyamız, bu çalışmalarımız gittikçe artan bir tempoda devam ediyor. Hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz, esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, ellerini sıkıyoruz, sorunlarını dinliyoruz ve çözüm önerilerimizi onlarla istişare ediyoruz. Çünkü dediğim gibi Malatya'yı bu anlamda yıllardır çalışan bir hemşeriniz olarak hangi alanda neler yapılması gerektiğine dair zihnimizde yol haritamız hazır. Bu sürecin sonunda inşallah bu seçimi kazanacağız ve 31 Mart’tan itibaren hem konut alanında hem şehrimizin yakın tarihinin görmüş olduğu en kapsamlı kalkınma seferberliğini başlatarak bütün insanlarımızla birlikte 5 yıl içerisinde Malatya'yı bölgesinin cazibe merkezi, sürükleyici aktörü ve lokomotif gücü haline getireceğiz. Sözümüz söz sözümüz söz” diye konuştu.

 

SEÇİM ÇALIŞMALARI YOĞUN TEMPODA SÜRÜYOR

 

 

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Battalgazi ilçesinde bulunan Bağcılar Konteyner Kenti’de ziyaret ederek burada depremzede vatandaşların sorunlarını dinledi, göreve geldiklerinde yapacakları projeleri anlatı. Gittiği her hanede sıcak ilgiyle karşılaşan Gezer’e destek vereceklerini belirten vatandaşlar, Malatya’da projesi olan adayların göreve gelmesi gerektiğini ifade ettiler.

Yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Gezer, ayrıca Yeşiltepe Spor Kompleksi’ni ziyaret edip kulüplerin sorunlarını dinledi. Malatya’yı bir spor kentine dönüştürme kararlılıklarını ifade eden Gezer, daha sonra Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hastane personeli de ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Malatya Kutanlılar Derneği’nde de vatandaşlarla buluşan Gezer son olarak Erenler Cemevi’nin düzenlediği Hızır lokması programına katıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler