Fırat EDAŞ’a Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Teşekkür Plaketi

Malatya’da kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan teşekkür plaketi aldı

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa EREN ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Malatya İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Federasyon üyeleri, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş Malatya İl Müdürü Orkun Özgan ve İl Müdür Yardımcısı Ahmet Hikmet Tekin tarafından karşılandı. 

 

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Eren yaptığı konuşmada, “Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya İl Müdürlüğü’yle vatandaşlarımızın yüksek memnuniyetleri için ortak çalışmalar yürütüyoruz. Gelişen teknolojiyle birlikte yaşanan olumsuz durumlarda çok hızlı bir şekilde aksiyon alan Fırat EDAŞ yetkilileri, bölgemizde kaliteli hizmet anlayışıyla durmaksızın çalışıyor. Bizler de vatandaşın temsilcileri olarak yapılan her çalışma ve yatırımda Fırat EDAŞ’a destek veriyoruz” dedi. 

 

Ziyarette Fırat EDAŞ tarafından gerçekleştirilen yatırımlardan dolayı İl Müdürü Orkun Özgan ve İl Müdür Yardımcısı Ahmet Hikmet Tekin’e teşekkür plaketi takdim edildi. Muhtarlar plaket takdiminin ardından gelecek yıllarda yapılması planlanan yatırımlar ve çalışmalar hakkında da bilgilendirildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler