Esenlik'te Bir İlk

ARGUVAN 'IN BEREKETLİ TOPRAKLARINDA YERLİ DOĞAL ÜRÜNLERİ ESENLİK 'TE TÜKETİCİ İLE BULUŞACAK

ARGUVAN 'IN BEREKETLİ TOPRAKLARINDA YERLİ DOĞAL ÜRÜNLERİ ESENLİK 'TE TÜKETİCİ İLE BULUŞACAK

Malatya'nın markası Esenlik üretici ile tüketiciyi Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler ile buluşturuyor.

Kuruluşundan beri devamlı büyüyen ve güçlenen Malatya halkına Kaliteli ve hesaplı ürünleri taze olarak sunmak için mücadele eden Esenlik Anonim Şirketi Malatyalı üreticileri de unutmuyor.
Çiftçilerin büyük emeklerle hasadını yaptığı Yerli Arguvan Ürünleri, bundan sonra Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik marketlerindeki yerini alacak.


Tarım şehri olma yolunda hızla ilerleyen Malatya’da kayısıdan sonra alternatif ürünlere de ilgi artıyor. Arguvan ilçesinde üretilen ürünler hem üreticisini hem de bölge ekonomisini kalkındırıyor. Arguvan ilçesinin bereketli topraklarında yetiştirilen Arguvan doğal ürünler hasadının yapılmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenlik marketlerde tüketicilerle buluşturulacak.

Esenlik marketlerin yapmış olduğu bu girişim sonrasında toplanan hasatların bekletilmeden satışının gerçekleştirilmesiyle çiftçilere ekonomik anlamda katkı sağlanmış oldu. Malatya’nın yerli markası olan Esenlik marketlerin bu girişimi çiftçiler tarafından sevinçle karşılandı.

Büyükşehir Belediyesi olarak coğrafi işaretli ürünlerin üretimindeki artış bir taraftan milli değerlerin korunmasına bir taraftan da yerel kültürün tanıtılmasına da katkı sağlıyor. Arguvan Doğal Ürünleri; Arguvan Dövme-Yarma Bulgur, Arguvan Sarıbursa Pilavlık Bulgur, Arguvan Sarıbursa Köftelik Bulgur, Arguvan Sarıbursa Kısırlık Bulgur, Arguvan Kızıltan Pilavlık Bulgur, Arguvan Kızıltan Köftelik, Arguvan Kızıltan Kısırlık Bulgur Arguvan Doğal Nohut, Arguvan Doğal Erişte, Arguvan Doğal Tarhana bütün ürünlerimizin kaliteli ve lezzetli olduğunu ifade eden üreticiler, bu yıl Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları ile ürünlerinin Esenlik Süper Marketlerde ve Sanal Markette tüketicilerle buluşacak olmasında da mutlu olduklarını söylediler.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler