Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 İldeki "Deneyap Teknoloji Atölyeleri"nin Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te düzenlenen "Teknofest 2020" etkinliğinde, içerisinde Malatya’nın da bulunduğu 30 ildeki Deneyap Atölyelerinin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üretmek isteyen herkese aradığı fırsatı sunduk." derken "Teknolojinin hızına yetişmek artık bir tercih değil, mecburiyet halini almıştır. Geleceğin ürünlerinin Türk Malı damgası ile üretileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Beydağı Gençlik Merkezinde kurulan ve Milli teknoloji hamlesinin itici gücünü oluşturacak, teknoloji üretme yetkinliği yüksek genç bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Deneyap Teknoloji Atölyesinde hazır bulunan Vali Aydın Baruş, Gaziantep Teknofest 2020 etkinliğinde yapılan açılış törenine video konferansla katıldı.

Açılıştan önce Deneyap Teknoloji Atölyesini gezerek incelemelerde bulunan Vali Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan ve İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Akif Gülaçtı’dan bilgi alarak, atölyede bulunan öğrencilerle sohbet etti.     

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler