Chp'den Arguvan'a Ziyaret

Toplantıya; Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Milletvekili adayları CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Enver Kiraz, Okay Demirhan, CHP İl Başkanı Barış Yıldız, Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Kadın Kolları Başkanı Gül Nilay Mıllaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Sırrı Yücel, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar yoğun katılım sağladılar.

Toplantıya; Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Milletvekili adayları CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,  Enver Kiraz, Okay Demirhan, CHP İl Başkanı Barış Yıldız, Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, Kadın Kolları Başkanı Gül Nilay Mıllaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Sırrı Yücel, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar yoğun katılım sağladılar.

“Sana Söz Yine Baharlar Gelecek”

CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk burada yaptığı konuşmada; "Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendiğimiz o zor süreçte gece gündüz demeden sahada olan, her aşamada üstün mücadeleler veren Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Arguvan Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler 14 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilleri seçimleri için çalışmalarımıza başladık. Birleşe birleşe kazanacağız, sana söz yine baharlar gelecek." dedi.

“Yarın Keşke Dememek İçin”

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise; "14 Mayıs seçimlerinde elimizi taşın altına koyup, fedakârlık yaparak üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmemiz gerekiyor. Hiç kimsenin iki oyu yok, herkesin bir oyu var ve oylar birer birer çoğalıyor. Benim çabamla bir şey olmaz demeden, yarın keşke dememek için, çocuklarımız ve torunlarımızın geleceği için herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır.

İnsanlarımızda ülkemizde ciddi bir uyanış var, farklı bir düşünce ve değişime ihtiyacın olduğunu hepimiz görüyoruz. Bu ülkede gençlerimizin hayalleri, umutları çalındı. Kadınlarımız artık mutfaklarda tencere kaynatmakta zorlanıyorlar. O yüzden bu seçimde kadınlarımıza, gençlerimize çok büyük görev düşüyor. Hep birlikte el ele, omuz omuza vererek daha da güçlenerek sloganımızda olduğu gibi birleşe birleşe kazanmak zorundayız. 15 Mayıs sabahı farklı bir Tükiye’ye farklı bir Arguvan’a uyanmak zorundayız. Bunu da hep birlikte başaracağız, sana söz yine baharlar gelecek." şeklinde konuştu.

“Liyakatsiz Kişiler Devleti Çökertmiştir”

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'a teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP İl Başkanı Barış Yıldız; "Deprem sonrası ilçesinde artan nüfusa rağmen vatandaşlarımız ile yakından ilgilenen ve üstün bir başarı örneği gösteren Arguvan Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş’a teşekkür ediyorum. Biz Malatyalılar olarak deprem süresince Kızılay, AFAD gibi kurumların çöktüğünü ve devletimiz ağır hasar aldığını gördük. Mülakatlar ile liyakatsiz kişilerin torpille üst düzey kurumlarda görevlendirilmeleri devleti çökertmiştir. Bizler demokrasi için önemli bir seçime giriyoruz. Hep birlikte hesap soracağız, hep birlikte partimize, demokrasimize, millet ittifakımıza ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıkacağız. Biz inanıyoruz, sizlerde inandığınız takdirde kazanacağız." dedi.

“Türkü Dinlemek Değil, Türkü Söylemek İstiyoruz”

Yıkılan Malatya’mızı hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız diyen CHP milletvekili adayı Enver Kiraz ise; "Uzun yıllar Veli Ağbaba ile olan yol arkadaşlığımı TBMM’de sürdürmek istiyorum. Onun sesine ses katmak, gücüne güç katarak, Malatya ve Arguvan için çalışmak istiyorum.  Biz artık türkü dinlemek değil, türkü söylemek istiyoruz. Bunun içinde önümüzde kısa bir süre kaldı. Bu seçimde demokrasi, barış, kardeşlik, hak, hukuk adalet isteyen herkesle birleşiyoruz, hep birlikte Malatya’da birliğimizi beraberliğimizi kurarak daha fazla milletvekili çıkarabilmek için çalışıyoruz. Yıkılan Malatya’mızı hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız. Cumhuriyetin 2. Yüzyılında halkın iktidarını kurmaktan hiç şüphe duymuyorum. Birlikte başaracağız, Malatya ve Arguvan’da gençlerimiz, kadınlarımız hakkını alacak." diye konuştu.

“Birleşe Birleşe Kazanacağız”

Birleşe birleşe kazanacaklarını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili adayı Veli Ağbaba; "Deprem süresince tertibin, düzenin, adaletli dağıtımın ve organizasyonun, en iyi ev sahipliğinin nasıl olmasını gerektiğini Arguvan Belediye Başkanımız göstermiş oldu. Üstün gayret ve çabasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. 

2018 seçimlerinde Türkiye’yi bekleyen sorunları konuşmuştuk. Türkiye özgürlükler bakımından 3. Sınıf ülkelerin duruma düşer, ekonomik olarak geri kalmış ülkelerden daha kötü oluruz, hayat pahalılığı artar,  ekonomi çöker, dolar yükselir dedik, maalesef hepsi gerçekleşti. Yaşadığımız sorunları her seçim öncesinde dile getiriyoruz. Şimdi ise; Türkiye kapalı bir ülke haline dönecek. Dış ülkelerle ilişkisi olmayan demokrasinin rafa kalktığı, insan haklarının olmadığı bir ülkeye döneceğiz. 

Kritik seçimlerde Arguvan’lıların nasıl fedakârlık yaptıklarını daha önce ki seçimlerde gördüm. Şimdi de oyunuz neredeyse gidip oyunuzu kullanın çünkü memleketimiz ve çocuklarımız için önemli bir seçim sürecindeyiz.  Milletvekilliğim süresince ne Malatya’lıların ne de Arguvan’lıların başını öne eğdirmedim. Birleşe birleşe kazanacağız." ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler