Çalık: “Cumhur İttifakı Olarak Yürüdüğümüz Yol Çok Kıymetli”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ilk olarak Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül’ü ziyaret etti. 

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 2023’e giden yolda Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğini daha da güçlendirdiğini ifade ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 15 Temmuz sonrası yürümüş olduğumuz yol bizim için çok kıymetli. Bu vatan, bayrak, ezan ve devlet için canını dişine takan ve gözünü kırpmadan bu vatan için canını veren şehitlerimiz başta olmak üzere biliyorum ki Cumhur İttifakı mensupları bütün kardeşlerim aynı duygu ve düşünceyle hareket ediyorlar. Cumhur İttifakı’nın başladığı süreçte Cumhurbaşkanımız ve Devlet Başkanımızın söylemiş olduğu gibi pazara kadar değil mezara kadar devam edecek” dedi. 
 
Milletvekili Çalık, Malatya’da ki temasları kapsamında Malatya Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. 
 
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ilk olarak Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül’ü ziyaret etti. 
 
Ziyarette konuşan Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, “Ülkü Ocakları, Türk milletinin 57.Alayıdır. Bu azim ve kararlılıkla gençlik için hizmet etmeyi sürdürüyoruz. İnşallah ilerleyen dönemde de bütün teşkilatlarımızla sahada olup, beraber çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise ocak kültüründe yetişmiş olan birçok kişiyle diyalog ve temasta olduklarını belirtti.
 
Milletvekili Çalık, ocak kültürünün önemine dikkat çekerek, “Ocak kültürünün ne demek olduğunu gençlerimiz yaşayarak görüyor. Allah sayılarınızı artırsın. Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül ve gençlerimizin tüm sahada Cumhur İttifakı’nın temel taşı Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti ile yol yürüyecek bütün gençlerimizi toplamamız ve beraberce birlik, ahenk içerisinde yolumuza devam etmemiz gerekir. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 15 Temmuz sonrası yürümüş olduğumuz yol bizim için çok kıymetli. Bu vatan, bayrak, ezan ve devlet için canını dişine takan ve gözünü kırpmadan bu vatan için canını veren şehitlerimiz başta olmak üzere biliyorum ki Cumhur İttifakı mensupları bütün kardeşlerim aynı duygu ve düşünceyle hareket ediyorlar. Cumhur İttifakı’nın başladığı süreçte Cumhurbaşkanımız ve Devlet Başkanımızın söylemiş olduğu gibi pazara kadar değil mezara kadar devam edecek bir bir süreci Allah bizlere nasip etsin. Sahada, alanda, her yerde birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu. 
 
Cumhur İttifakı olarak emin adımlarla yollarına devam ettiklerini dile getiren Çalık, “AK ve Ülkücü gençler beraber, birlikte emin adımlarla Türkiye için bugüne kadar çalıştılar, bundan sonra da çalışmaya devam edecekler. Saha bizim en önemli aracımız. 2023’e giden yolda da Cumhur İttifakı mensupları olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” dedi. 
 
AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’yı ziyaret ederek, istişarede bulundu. Çalık, ziyarette “2023 hedeflerimize ilerlerken Cumhur İttifakımızı, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye ve el birliğiyle kıymetli hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler