Büyükşehir Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, personelin hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi için periyodik olarak düzenlediği hizmet için eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, personelin hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi için periyodik olarak düzenlediği hizmet için eğitim çalışmalarına devam ediyor. 
 
Büyükşehir Belediyesi tarafından 2022 yılı Hizmet İçi Eğitim Programları kapsamında, Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile 7-11 Kasım tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi, Belediyeye bağlı kuruluş ve iştirakleri ile İlçe Belediye Personellerine yönelik eğitim programı düzenledi.  
Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve 5 gün devam edecek olan hizmet içi eğitim programına Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı İsmail Nacar ile daire başkanları, şube müdürleri ve çok sayıda personel katıldı. 
 
7 Kasım Pazartesi günü düzenlenen eğitim programı kapsamında uzmanlar tarafından gruplar halinde ayrı ayrı konularda oturumlar düzenlenecek. 
 
Hizmet içi eğitim programları kapsamında ilk gün Eğitimci Büşra Soylu tarafından sabah oturumunda “Etkili İletişim ve Kurumsal İletişim” öğleden sonra yapılan oturumda ise “Motivasyon, Empati” konuları hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı.
 
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen eğitim programı çerçevesinde;
 
8 Kasım Salı günü; TBB Hukuk İşleri Müdürü Avukat Zeliha Mercimek tarafından 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu, 5393 Sayılı Belediye Kanunu hakkında, TBB Ekonomist Hayati Kara tarafından Muhasebe ve Taşınır Mal Yönetmeliği hakkında bilgiler aktarılacak. 
9 Kasım Çarşamba günü; Özel Eğitimci Nezahat Eren tarafından Sunum Hazırlama Teknikleri ve İkna ve Müzakere Teknikleri hakkında bilgiler verilecek.
 
10 Kasım Perşembe günü; Radyo ve Televizyoncu Eski TRT Spikeri Cem Ogün Şen tarafından Görgü ve Nezaket konusu hakkında, Hacettepe Üniversitesi Doç. Dr. Uğur Sadioğlu tarafından da Yerel Yönetimlerde Yeni Uygulamalar hakkında bilgiler verilecek. 
Eğitim Programının son günü olan 11 Kasım Cuma günü ise; Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerinden Çağatay Yetik tarafından Kişisel İmaj ve Diksiyon, Beden Dili Çalışmaları ile Öfke ve Stres Kontrolü hakkında,  katılımcılara detaylı bilgiler aktarılacak.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler