Battalgazi’de Sıcak Asfalt Çalışması Hız Kesmeden Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Battalgazi Mahallesi Yazmalı Sokak’ta sıcak asfalt serimi yapıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hepimizin amacı daha güzel bir Battalgazi’yi, insanların daha rahat yaşayacağı bir Battalgazi’yi oluşturmak.” dedi.

Battalgazi Belediyesi, bölgede asfalt çalışmalarını sürdürüyor.  Battalgazi Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçede asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Battalgazi Mahallesi Yazmalı Sokak’ta da sıcak asfalt serimi yapıldı. Yıllardır mahalle halkının asfaltlanmasını istediği yol, sıcak asfalt ile modern bir hale getirildi. 

Başkan Güder, “ Çalışmalarımız Koordineli Olarak Devam Ediyor”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Güder, “Bugün Fen İşleri Müdürlüğünün asfalt çalışmasını yerinde inceledik. Sürekli ramazan olmasına rağmen arkadaşlarımız, özellikle fen işleri ekibimiz, ramazan, gece, gündüz demeden çalışmalarına devam ediyorlar. Milletin ihtiyaçlarını giderme adına tüm belediyemiz seferber.  Corona salgınına rağmen seferberlik ilan ederek, milletin ihtiyacını giderme, milletimizin moral ve motivasyona ihtiyacı olduğu bu dönemde milletin yanında olma adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Diğer mahallelerimizde de asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de Battalgazi Mahallemizde çalışma yapıyoruz. Muhtarımızın da talepleri doğrultusunda ihtiyaç görülen alanlarda çalışmalarıma devam ediyoruz. İnşallah 2020 yılında, bu yıl içerisinde, asfalt ile alakalı birçok sorunu çözmeyi düşünüyoruz. Arkadaşlarımız AYKOME (Alt Yapı Koordinasyon Merkezi) ile koordineli olarak çalışmalarına devam ettiriyorlar. Başkan Yardımcımıza, Müdürümüze ve çalışan ekibimize teşekkür ediyorum. İnşallah hepimizin amacı daha güzel bir Battalgazi’yi, insanların daha rahat yaşayacağı bir Battalgazi’yi oluşturmak. Bundan dolayı ekibimize teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız koronaya rağmen, depreme rağmen dur durak bilmeden Battalgazi bölgemizde devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Muhtar Boğa’dan Başkan Güder’e Teşekkür

Battalgazi Mahalle Muhtarı Mehmet Boğa da “Mahallemizin 10 yıldır asfalt yüzü görmediği sokaklar, Battalgazi Belediye Başkanımız  Osman Güder’in talimatlarıyla  sıcak asfalta kavuştu. Kendisine teşekkür ediyorum mahallem adına. COVID-19 salgınından dolayı hiçbir aksaklık göstermeden işine devam eden başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hiç bir şey olmamış gibi mücadelesine devam ediyor. Hem COVID-19’la mücadeleden hem de belediye hizmetlerinden dolayı Osman Güder başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler