Battalgazi'de yapılan Çalışmalarda...

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

 

Çöşnük Mahallesi Belli sokakta meydana gelen Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması - Mala Zarar Verme-Kasten Yaralama-Tehdit-Hakaret olayının faili V. Ö. isimli şahıs Battalgazi P.M.A ve Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince kovalama sonucu yakalanmış şahsın 4 ayrı suçtan arandığı tespit edilmiş tahkikata başlanmıştır.

 

Beydağı Mahallesinde ve Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince şüphe üzerine durdurulan Y.T. isimli şahsın şahsın yapılan GBT-UYAP sorgulamasında toplam 4 dosyadan aranması olduğu tespit edilmiş, şahsın yakalaması yapılarak, gerekli tahkikata başlanmıştır.

 

Elmasuyu Caddesinde meydana gelen Yağma (Gasp)-Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma olayının faili firar şüphelileri Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yakalanmış yapılan üst aramasında bir adet tabanca ele geçirilmiş tahkikata başlanmıştır.

 

Niyazi Mahallesinde Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince durdurulan bir şahsın yapılan kaba üst yoklamasında 4.61 gr metafetamin ele geçirilmiş tahkikata başlanmıştır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler