Battalgazi Belediyesi’nden Vergi Mükellefi Vatandaşlara Hatırlatma

Battalgazi Belediyesi 2021 yılı Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergileri ve 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında borçlarını yapılandıran vergi mükellefi vatandaşlar için bir uyarıda bulunarak, 2.taksit ödemelerinin 30 Kasım 2021 Salı günü sona ereceğini hatırlattı.

Battalgazi Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından, Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergileri ve 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin Kanundan yararlanarak borçlarını yapılandıran vergi mükellefleri için yazılı bir açıklama yapıldı. Emlak, Çevre Temizlik, İlan Reklam vergileri ve borçlarını yapılandıran vergi mükelleflerine, 2.taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım 2021 Salı günü olduğu hatırlatıldı. Yapılandırma başvurusu yaparak ilk taksitini ödeyen mükellefler, 30 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar Battalgazi Belediyesi hizmet binası, Vilayet parkı yanındaki ek hizmet binası veya www.battalgazi.bel.tr e-belediye ile 2 taksit ödemelerini yapabilecek.

Battalgazi Belediyesi'ne olan borçlarını sorgulamak isteyen vatandaşlar, www.battalgazi.bel.tr adresinden geçmiş borç bilgilerine kolaylıkla ulaşabilecek.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler