Başkan Gürkan, Video Konferansla Gençlerle Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında bir dizi program düzenliyor. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Gençlik Şube Müdürlüğü bünyesindeki 19 genç ile video konferans yoluyla bir araya geldi. 

Gençler soruyor Başkan Cevaplıyor” konulu video konferansta gençlerin sorularını Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan cevapladı.  

Gençler, 19 Mayıs 1919 Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkış günü dolayısıyla gerçekleştirilen video konferanstan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya gelmekten mutluluklarını duyduklarını ifade ettiler.  

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Tüm gençlerimizin Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor ve tebrik ediyorum. 

101’nci yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının ve Milli Mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919 yılı kutlamalarını bu yıl korona virüs salgını dolayısıyla buruk kutluyoruz. 

23 Nisan Ulusal Çocuk Bayramı ve Kadir Gecesi ile akabinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramımızı hüzünlü kutluyoruz. Bütün hemşerilerim 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. Kadir Gecelerini kutluyorum ve yapmış oldukları duaların kabul olmasını temenni ediyorum. 

Ramazan Bayramının islam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini niyaz ediyorum. Tüm insanlığın korona virüsünden kurtulmasını temenni ediyorum. 

Bizleri bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımıza ve Kadın Aile Gençlik Şube Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Gürkan daha sonra gençlerin sorularını cevapladı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler