Başkan Çınar, Tobb Hafız İmam Ortaokulunu Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hafız İmam Ortaokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilere satranç ve hijyen seti hediye etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hafız İmam Ortaokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilere satranç ve hijyen seti hediye etti.

Okul idarecileri tarafından karşılanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, pandemi tedbirleri çerçevesinde Kuran-ı Kerim, fıkıh ve temel dini eğitimlere tabi tutulan öğrencilerin dersini takip ederken, okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgiler aldı.

Öğretmen ve öğrencilere içerisinde satranç takımı ve hijyen setinin olduğu hediye paketlerini teslim eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye’nin geleceğini inşa edecek olan gençlere her zaman güvendiklerini söyledi.

Öğrencilerin en iyi şartlarda eğitimi almaları için tüm desteği verdiklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemizde eğitim faaliyetlerine başlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hafız İmam Ortaokulunu ziyaret ederek, verilen eğitimleri yerinde takip ettik. Hafızlık eğitimlerinin verildiği okulumuzun hem fiziki anlamda hem de eğitim kadrosu ve teknik alt yapı açısından kaliteli ve nitelikli bir yapıya sahip olması hepimizi mutlu etmektedir. Çocuklarımızın erken yaşlarda dini, milli ve manevi değerlere yönelik eğitim almaları geleceğimiz adına bizleri umutlandırmaktadır. Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (SAV) bir Hadisi Şerifinde  “Sizin en hayırlınız, Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir.” diye buyurmaktadır. Çocuklarımızın Kuran-ı Kerim’i, Peygamber Efendimizin Hadisi Şeriflerini ve temel dini bilgileri öğrenme noktasında ortaya koydukları gayret, hepimizi gururlandırmaktadır. Öğrencilerimiz burada alacakları eğitimler neticesinde hafız olarak dinimize, memleketimize ve vatandaşlarımıza hizmet edecekler. İlçemizde böylesine güzel bir eğitim mekanının olmasından hepimiz ziyadesiyle mutlu oluyoruz. Okulumuzda ki eğitim çalışmaları, üretilen projeler ve çalışma temposunun yanı sıra öğretmenlerimizin azmi, öğrencilerimizin heyecanı ve isteğiyle birlikte buradaki eğitim kalitesinin ilerleyen zamanlarda daha iyi bir seviyeye geleceğine inanıyoruz. Çocuklarımız bizim her şeyimizdir, onların yaşamında güzelliklerin hakim olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Onlardan isteğimiz çok çalışarak iyi birer eğitim almaları ve kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleridir. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizle uyumlu ve koordineli çalışarak okullarımızın her türlü ihtiyacını gidermekteyiz. Okul müdürümüz başta olmak üzere öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hafız İmam Ortaokulu İdarecileri tarafından Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile beraberindeki heyete okulun yönetimi, verilen eğitimler ve projeler hakkında sunum yapıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler