Başkan Çınar, Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezindeki Faaliyetleri İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Piyano, gitar,bağlama, biçki-dikiş ve halk oyunları kurslarımıza ev sahipliği yapan Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezimiz, Yeşiltepe’nin sosyal hayatının hareketlenmesine vesile olmaktadır.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Piyano, gitar,bağlama, biçki-dikiş ve halk oyunları kurslarımıza ev sahipliği yapan Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezimiz, Yeşiltepe’nin sosyal hayatının hareketlenmesine vesile olmaktadır.” diye konuştu.

Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezini ziyarete ederek kursiyerlerin çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde hizmet veren Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezleriyle 7’den 70’e tüm vatandaşların sosyal, kültürel ve eğitim hayatlarının zenginleşmesine destek verdiklerini söyledi.

Kültür ve sanat merkezlerinin sunduğu hizmetlerle eğitim ve üretim merkezi olduğunu belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşiltepe bölgesine kazandırdığımız yatırımlarımız arasında yer alan Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezimizde her yaştan vatandaşımızın katılabileceği çok faydalı kurslar düzenleniyoruz. Açıldığı günden beri bölge sakinlerinin büyük bir teveccüh gösterdiği kurs merkezimizde pandemi tedbirleri altında piyano, bağlama ve gitar gibi kurslarımızla çocuklarımızın kişisel gelişimlerine destek sağlarken, mahalle sakinlerimizin talebi üzerine biçki-dikiş ve halk oyunları kurslarımızı da faaliyete sunduk. Aktif ve hareketli bir yapıya kavuşan gençlik merkezimizin üretim ve eğitim yuvası hüviyetiyle her yaştan vatandaşımıza hitap eden faydalı bir eğitim merkezine dönüşmesi hepimizi mutlu etmektedir. Farklı yaş gruplarından katılım gösteren vatandaşlarımızın da kurslarımızı sahiplenmeleri ve ilgi göstermeleri ise bizi sevindirmektedir. İl ve İlçe Halk Eğitim Merkezimizle ortaklaşa düzenlediğimiz kurslarımızla vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları alanlarda hizmet sunmaya devam edeceğiz. Yeşiltepe’miz inşallah bu ve benzeri tüm fiziksel, sosyal, sportif ve kültür yatırımlarımızla cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bütün kursiyerlerimize başarılar diliyorum. ” diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirip kendilerine bu imkânları sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunan kursiyerler, sundukları müzik dinletileriyle yeteneklerini sergilediler.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da kursiyerlerin yanı sıra sanat merkezi etrafında ki sosyal yaşam alanlarında vakit geçiren çocuklar ve vatandaşlarla sohbet edip, satranç takımı hediye etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler