BAŞKAN ÇINAR, MALATYA’NIN GURURU MİLLİ BOKSÖR HATİCE AKBAŞ’I MAKAMINDA AĞIRLADI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Cezayir’de düzenlenen 19.Akdeniz Oyunlarında 54 kiloda altın madalya kazanan milli sporcumuz, hemşehrimiz Hatice Akbaş bizim milli gururumuzdur, onunla her zaman iftihar ediyoruz.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Cezayir’de düzenlenen 19.Akdeniz Oyunlarında 54 kiloda altın madalya kazanan milli sporcumuz, hemşehrimiz Hatice Akbaş bizim milli gururumuzdur, onunla her zaman iftihar ediyoruz.” diye konuştu.

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi 54 kilogramda temsil ederek dünya şampiyonu olduktan sonra son olarak ta Cezayir’de düzenlenen Akdeniz Oyunları'nda 54 kiloda altın madalya kazanan Malatya’lı Milli Boksör Hatice Akbaş ve ailesi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Hedefinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu ifade eden Milli Boksör Hatice Akbaş, “ 19’ncu Akdeniz Oyunlarında şampiyon oldum, bu yıl yenilgisiz devam ediyorum, çok şükür. Avrupa Şampiyonası içinde altın madalya hedefliyorum ve inşallah bu yıl benim yılım olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı da Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Hatice Akbaş’ın antrenörlüğünü yapan Babası Kerem Akbaş ise, “ 12 yıl boyunca hayalini kurduğumuz başarılara ulaştık. Ülkemizi başarıyla temsil ederek dünya şampiyonu olduk, Akdeniz Oyunlarından altın madalya ile döndük, çok gururluyuz. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a çok teşekkür ediyorum, Allah kendisinden razı olsun. Bizi her zaman seven bir Belediye Başkanımız var.” dedi.

Hatice Akbaş’ın tüm Malatyalıların gururu olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise,” Öncelikle bu nazik ziyaretlerinden dolayı Hatice Akbaş’a ve aile fertlerine teşekkür ediyorum. Hatice kardeşimiz bizim gururumuzdur, onunla her zaman iftihar ediyoruz. Dünya Şampiyonluğunun ardından Akdeniz Oyunlarında elde ettiği altın madalya ile bir kez daha Türkiye’yi ve bizleri sevince boğdu. Hatice kardeşimizin bu başarısı bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Hatice Akbaş kardeşimiz bu güzel başarılarıyla genç sporculara örneklik teşkil ediyor, inşallah Malatya’dan çok sayıda Hatice Akbaş’lar çıkacaktır, bizler buna sonuna kadar inanıyoruz. Bütün zorluklara ve sıkıntılara rağmen ismini dünyaya duyuran Hatice Akbaş gençler için artık rol modeldir. Buradan tüm gençlere sesleniyorum; kendinizi mutlaka bir branşta yetiştirin, spor yapın, mücadele edin ve sonuna kadar çalışın. Hatice Akbaş kardeşimiz bu kadar zorluklara rağmen dünyaya adını duyuruyorsa, altın madalyalar alıp bizim göğsümüzü kabartıyorsa bu tüm gençler için bir örnek olmalıdır. Bu vesileyle bir kez daha Hatice Akbaş kardeşimize bizlere yaşattığı tüm başarılar için teşekkürlerimi sunuyorum, böylesine kıymetli bir evlat yetiştiren anne ve babasını ise kutluyorum. Hatice kardeşimize nice başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcısı olsun.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler