Bal Ligi Start Verdi

Rakibinden daha güçlü, daha fizikli, daha yaratıcı bir oyuncu kadrosuna sahip olan Malatya İdman Yurdu 30. dakikaya kadar rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettiremedi. Belli ki ligin ilk maçı olması nedeniyle biraz daha temkinli olmaya çalıştılar.

Malatya İdman Yurdu - İmamağaspor  Bölgesel Amatör Lig Müsabakası İzlenimlerim.

Rakibinden daha güçlü, daha fizikli, daha yaratıcı bir oyuncu kadrosuna sahip olan Malatya İdman Yurdu 30. dakikaya kadar rakibine oyun üstünlüğünü kabul ettiremedi. Belli ki ligin ilk maçı olması nedeniyle biraz daha temkinli olmaya çalıştılar. Mücadele gücü yüksek sert bir karşılaşmaydı. İki takım da çok faul yapıyor, müsabakanın seyir zevki düşüyordu. Zaten ilk tehlikeli atak ve  gol pozisyonu 35. dakikada İdmanyurdu'ndan geldi. Ardından İdmanyurdu'nun bir topu da direkten döndü.

  1. yarıya daha derli toplu başlayan, futbolun doğrularını yapan İdmanyurdu, ayağa top yapıp rakibi ilerde karşıladı ve üstüne kanat oyuncuları sık sık yer değiştirince savunma zaafları İmamağaspor adına açığa çıktı. Gol pozisyonları üst üste geliyor ancak futbolun meyvesi olan gol bir türlü gelmiyordu. 84. dakikaya kadar  direnen Adıyaman ekibi deplasmanda ve gücünün farkında olarak 1 puana oldukça konsantreydi. Oyunu soğutma, sözlü sataşmalar, sertlikler (hakemin de bu sertliklere müsaade etmesi) vs. derken İdmanyurdu lehine verilen penaltı ve ardından gelen gol, yağmurlu ve soğuk havada içimizi ısıttı.

Grubun diğer müsabakalarında temsilcilerimiz

Darende spor, Siverek Belediyespor karşısında deplasmanda 5-0'lık bir yenilgi aldı.İki temsilcimizin karşılaştığı bir diğer müsabakada ise Arguvan Belediyespor, Pütürge Belediyespor'u deplasmanda 5-0  mağlup etmeyi başardı.

İlimizi temsil eden takımlarımız arasında skorlardan bağımsız oyun ve fizik anlamında Arguvan Belediyespor'u daha hazır ve konsantre görüyorum.

Bizleri haftaya çok çetin iki müsabaka bekliyor. Arguvan Belediyespor'un konuğu Malatya İdman Yurdu... 

Darendespor'un konuğu ise Pütürge Belediyespor olacak. Futbolun doğrularını yapanın kazanacağı, sakatlıkların olmayacağı müsabakalar diliyorum. Tüm temsilcilerimize gönülden başarılar...

Mehmet Ali Lüle

Antrenör

Kaynak:www.malatyacadde.com

Etiketler : ,,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler