Bağımsız Aday Prof. Dr. Gezer’e Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer küçük sanayi sitesinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi, destek istedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer küçük sanayi sitesinde esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi, destek istedi.

 

31 Mart yerel seçimleri öncesi Malatya Büyükşehir Belediyesi için bağımsız aday olan Prof. Dr. İbrahim Gezer, küçük sanayi sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Tek tek tüm esnafları işyerlerinde ziyaret eden Gezer’e destek veren sanayi esnafının en büyük sorunu ise işyerlerinin geleceğiydi.

Depremde büyük bölümü ağır veya orta hasar alan sanayi deki işyerlerinin nereye taşınacağı veya nasıl bir yol yürütüleceği henüz tam olarak bilinmemesi nedeniyle mağdur olan esnafın yanında olan Gezer, bu konuda da hazırladıkları projeler ve göreve geldiklerinde yapacakları yatırım ve çalışmaları anlattı. Esnafın büyük bölümü yıllardır iktidara destek verdiklerini ancak sorunlarının çözümü noktasında hiçbir adım atılmadığından dert yanarak bilgi, birikimi ve projeleri ile öne çıkan Prof. Dr. İbrahim Gezer’e destek olacaklarını söylediler.

Seçim gezileri kapsamında bugün sanayi esnafına misafir olduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Adayı Prof. Dr. Gezer ise, en büyük sorunun esnafın hasarlı binasının geleceği olduğunu söyledi. Bu konuda belirsizliğin hakim olduğunu dile getiren Gezer, “Bizleri bağrına basan sanayi esnafımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Burada bugün işyerlerine konuk olduğumuz esnafının en büyük sıkıntılarından biri de şüphesiz işyerleri ile ilgili geleceğin ne olacağı. Ağır ve orta hasarlı birçok işyerimizin nereye taşınacağı ne zaman taşınacağı gibi belirsizlikleri var. Deprem sonrası insanlarımız hayatta, ayakta kalmaya çalışıyor. Bu şehrin geleceği için bir şey yapmaya gayretleri var hepsinin de” dedi.

Sanayi sitesinin geleceğinin ne olacağı noktasında ortak akıl ve istişare ile karar alınması gerektiğinin de önemine değinen Gezer, göreve gelmeleri durumunda şehirdeki tüm hizmetlerde ortak akıl kültürüne önem vereceklerini de söyledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler