Ak Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ve Yönetiminden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştü.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştü. 

Aktaş: Sayın Başkanımızdan çok memnunuz

Kuluncak İlçesi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Murat Aktaş, Başkan Gürkan’a kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Aktaş, “Aklımıza gelen hizmetler acaba yapılır mı diye düşünürken o hizmetlerin yapılıyor olduğunu görüyoruz. Sayın Başkanımızdan çok memnunuz ve her zaman yanında olacağız” dedi. 

Boyraz: İlçemizde asfaltsız yol kalmadı

Kuluncak ilçesine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirten AK Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, “Başkanımız göreve geldiğinde asfaltsız yol kalmayacak demişti. İlçemizde asfaltsız yol kalmadı. İlçemizin Sivas’a bağlantı yolları olan Sarıcı ve İğdelidere yolları da asfaltlandı. Bu yolların biri Gürün’e biri ise Kangala bağlanıyor, bizi çıkmaz sokaktan kurtardı. İlçe teşkilatımız ve İlçe Koordinatörümüzle birlikte Sayın Başkanımızı ziyaret ederek ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinin devamını da bekliyoruz” dedi. 

Gürkan: Hizmetlerimizi adıl ve adaletli bir şekilde yapıyoruz

AK Parti Kuluncak İlçe teşkilatını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “13 ilçemize hizmetlerimizi adil ve adaletli bir şekilde götürmeye gayret ediyoruz. Göreve geldiğimiz zaman hizmetlerimiz güneş gibi olacak. Gözünü kapatmayan, perdesini kapatmayan güneşin ısısından ve ışığından nasıl faydalanıyorsa bizim hizmet anlayışımızda o şekilde olacak. Şemsiyemiz gökyüzü olacak gökyüzünün altında yaşayanlara biz hizmet üretmekle mükellefiz. Çalışmalarımıza bismillah diyerek başladık. Niyet hayırlı olduğu zaman akıbette hayırlı oluyor. Marifet iltifata tabidir. Hizmetlerden dolayı teşekkür edilmesi de bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor, azmimizi artırıyor. Bu memleketin insanına daha çok hizmet etme azim ve kararlılığını ortaya koyuyor. Kuluncak ilçemizin gerek altyapısı gerekse üstyapısı noktasında ayrıca sulama suyu noktasında yapmış olduğumuz çalışmalar bitmeyecek her zaman devam edecektir. İnsanın olduğu yerde sorun bitmez. Temel sorunların çözümü noktasında gayret edeceğiz yeni çıkan sorunların da üzerine giderek onlarında çözümü için çalışacağız. Göstermiş olduğunuz bu incelikten dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler