Muhtarlar Derneğinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ve yönetimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ve yönetimi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

19 Ekim Muhtarlar günü öncesinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret eden Malatya Muhtarlar Derneği yönetimi, Başkan Gürkan’a Malatya’da yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci, “ Başkanımız göreve geldikten sonra ekibiyle birlikte özellikle kırsala yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Sonuçta Malatya’mızın her bir bölgesi bizlerin ortak değeridir. Malatya’nın her tarafındaki sıkıntı bizim sıkıntımızdır. Şimdiye kadar kırsala bu kadar yatırım yapılmamıştı. Kırsalda yaşayan insanlarımız mağdur olmuştu. Yoğunluk yok diye bakılmamıştı. Başkanımız bugün taşın altına elini değil gövdesini koydu. Bu büyük bir cesaret. Bizlerde bunu görüyoruz. Hem kırsalda hem de şehir merkezinde oturan muhtarlarımız olsa dahi bizler kırsala yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Malatya Muhtarlar Derneği yönetiminin ziyaretinden dolayı teşekkür eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ Demokrasi gerçek anlamda demokratik bir yönetim anlayışına kavuşmak istiyorsa muhtarlık müessesesinin çok güçlü olması gerekir. Bu anlamda da Sayın Cumhurbaşkanımız muhtarlara çok önem vermekte ve bütün muhtarlarımızı külliyeye davet ederek misafir etmiştir. 22 Ekim saat 14.00’de Malatya’mıza Sayın Cumhurbaşkanımız teşrif edecekler. Sayın Cumhurbaşkanımıza yakışır bir şekilde karşılamak, ağırlamak ve uğurlamak Malatya’da yaşayan dar’ül rifat dediğimiz seçkin insanların en başta görevidir. Hep birlikte el ele vererek hem Türkiye’ye hem de dünyaya güzel bir seslenişte bulunacağımızdan kimsenin tereddüttü olmasın. 

Muhtarlarımızın kendi mahallelerinde bire bir vatandaşlarımızla ilişki içerisinde olması, onların dertleriyle direk muhatap olmaları dolayısıyla bütçeleri olmaması nedeniyle belediyeyle koordineli bir şekilde çalışıyorlar. Belediyenin mahalledeki en güzel temsilcisi muhtarlardır. Sıkıntıları direk bize ve ilgili birimlerimize ileterek sıkıntıların giderilmesi için güzel bir görev ifa etmektedirler. Muhtarlarımıza yaptıkları görevlerden dolayı teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız belediyemizin yaptığı işleri takdir etmeleri noktasındaki göstermiş oldukları ferasetten dolayı kendileri tebrik ediyorum. Muhtarlarımızın mahallelerinde ellerini güçlendirme noktasında onların istek ve taleplerinin de bizim nezdimizde en kısa zamanda yerine getirilmesi de muhtarlarımızın bulundukları yerde elini güçlendirecektir. Biz arkadaşlarımıza her safhada bunları ifade ediyoruz. Arkadaşlarımızda bu konuda gerekli hassasiyeti gösteriyorlar. İnşallah birlikte daha çok işimiz var” diye konuştu.

Ziyarette Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ve yönetimi, Başkan Gürkan’a özellikle kırsal bölgelere yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler