Mercedes Kadir Hayatını Kaybetti

Tecde mahallesinde oturan ve adı Fatih Kaydı olan ancak Mercedes Kadir olarak Malatya'da ün yapan bir değerimizi daha kaybettik.

Akşam evde rahatsızlanınca ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 'Mercedes Kadir'in yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıklayan Tecde mahalle Muhtar ı Ali Yiğit, "Ah Mercedes Kadirim ah. Bir güzel gülüşün birde tertemiz kalbin kaldı. Mercedes Kadir'imizi kaybettik, Malatya'mızın ve sevenlerinin başı sağ olsun" diyerek acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Uzun süre KOAH hastası olan Kaydı, geçtiğimiz aylarda da rahatsızlanmış ve hastanede uzun süre tedavi altında kalmıştı.

Mercedes Kadir’in vefatı kısa sürede duyuldu ve sosyal medya da yüzlerce mesaj yayınlandı. Malatya Valisi Aydın Baruş yayınladığı mesajda "Malatya’mızda kişiliğiyle sembol olmuş, Mercedes Kadir adıyla müsemma, Fatih Kaydı kardeşimizin vefatı hepimizi üzmüştür. Kendisine Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum" diye açıklama yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yayınladığı mesajda "Malatya'mızın sevilen simalarından Fatih Kaydı'nın (Mercedes Kadir) vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kadirimize Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

AK Parti Malatya Mi,lletvekili Öznur Çalık yayınladığı mesajda “Ah be Yolların Kralı Mercedes Kadir (Fatih Kaydı). Nasıl da yaktın içimizi.. Dalgın surat, 7'den 70'e #Malatya'nın sevilen yüzüydü. Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve Malatya’mıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mercedes Kadir'in vefatı dolayısıyla birer mesaj yayınlayarak başsağlığı dileğinde bulundular.

Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan mesajında “Malatya’mızda kişiliğiyle sembol olmuş, Fatih Kaydı namı değer Mercedes Kadir’in vefatı büyük bir üzüntü ile öğrendim. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dileğinde bulundu.

Malatya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'de Mercedes Kadir'in vefatından duyduğu üzüntüyü belirtti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler