Malatya’Nın Geleceğine Yön Verecek Projelerin Sunumu Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek, FKA ile birlikte yapılacak önemli yatırımlardan Yeni Şire Pazarı, İnderesi Tabiat Parkı içerisine yapılacak olan Gençlik Kamp Merkezi, 100. Yıl Parkı ve Altay Kışlası yanında yapılacak olan Yeni Sanayi Sitesi’nin sunumları AYKOME Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi mimarları tarafından gerçekleştirilen sunuma Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, FKA Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Mimarlar Odası’ndan Osman Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Vahap Erdem, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, mimar ve mühendisler katıldı. 

MALATYA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE, BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Projelerle alakalı çok güzel bir toplantı olduğunu belirten Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza Malatya’nın uzun yıllardır ihtiyacı olduğunu her fırsatta dile getirdiğimiz Yeni Şire Pazarı ve Buğday Pazarı ile ilgili hummalı çalışmalarından ve konunun artık ihale aşamasına gelmesinden dolayı üreticilerimiz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde de temellerini atarak projenin tamamlanacağı noktaya da hep birlikte geleceğiz. Malatya için, bölge ekonomisi ve ülke ekonomisi için çok önemli olan bugün dünya kuru kayısı üretiminin yüzde 80’nini karşılayan bir Malatya için bu projeler çok elzem ve önemli projelerdir. Tekrar Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Sayın Bakanımıza yakinen ilgilendiği için projelerimizin en önemli paydaşlarından olan FKA Genel Sekreterimize de çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler