Keskin, “Ticari Faaliyet Olmayan İşyerleri Sırada Bekleyen Esnafa Verilecek”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Eski Rus Pazarında yapılan Ankara Çarşısı’nda kura ile dükkan verildiği halde gelip işyerini açmayanlara son kez süre tanındığını, ticari faaliyet gösterilmeyen işyerlerinin aylardır işyeri için sıra bekleyen esnaflara verileceğini belirterek, “Bütün mesuliyet bana ait” dedi.

Malatya Esnaf ve  Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Eski Rus Pazarında yapılan Ankara Çarşısı’nda kura ile dükkan verildiği halde gelip işyerini açmayanlara son kez süre  tanındığını, ticari faaliyet gösterilmeyen işyerlerinin aylardır işyeri için sıra bekleyen esnaflara verileceğini belirterek, “Bütün mesuliyet bana ait” dedi.

 

Keskin, beraberinde oda başkanları ile birlikte Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin öncülüğünde yapılan Ankara Çarşısı’nda inceleme yaparak, ticari faaliyet gösterilmeyen işyerlerinin sırada bekleyen esnaflara verileceğini açıkladı.

 

İşyerlerinin kesinlikle ticari faaliyet içinde olacağını, depo yada iki sandalye bir masa konularak işgal edilemeyeceğini belirten Keskin, “Ankara Esnaf Çarşısı kolay bir şekilde yapılmadı. Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz, Ankara Valiliği öncülük etti. Kura ile çıkan esnaflarımızdan halen gelip işyerini açmayanlar var. Bir masa, 2 sandalye atarak ticari faaliyet olmaz. Gelip ticari faaliyet göstermiyorsa işyerleri alınacak. Malatya’da şu anda binlerce esnafımız işyeri açmak için yer bulamıyor. Biz Oda başkanlarımızla kapı kapı gidip burası için para aradık, esnafımız rahat ortamda ticaret yapsın diye. 2 sandalye koyup işyerini kilitleyenlerden o işyeri alınacak. Kim gelip ticari faaliyette bulunacaksa işyerleri onlara verilecek, bütün mesuliyet bana ait. Dışarıda insanlar ekmek parasını kazanacağı bir yer ararken, işyeri verilenler burayı depo yaparak kullanamaz. Kura ile verilen ve  gelip ticari faaliyette bulunulmayan tüm işyerleri sırada bekleyen esnafımıza verilecek. Son kez zaman tanıyoruz.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler