Çalık, “Artık ‘Millet başının çaresine baksın’ diyen bir devlet yok”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Vefa Sosyal Destek Gruplarının önemli bir görev yaptığını ifade ederek, “Vefa Sosyal Destek Grupları, muhteşem ve kutsal bir iş yapıyor” dedi. Milletvekili Çalık, Van’da Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik hain saldırıyla ilgili “Kutsalı olmayan o terör örgütlerinin hepsinin kökünü kazıyacağız. Vefa Destek Grubu’ndaki evlatlarımızın hiçbirinin kanı yerde kalmayacak” ifadelerini kullandı. 
 
Milletvekili Çalık, Yeşilyurt ve Battalgazi Vefa Sosyal Destek Gruplarını ziyaret ederek, hem çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de gelen telefonlara bakarak vatandaşlara yardımcı oldu. 
 
Valilik ve Kaymakamlıklar bünyesinde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Gruplarını ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Muhteşem bir görev yapıyorsunuz. ‘Vefa’ o kadar güzel bir isim ki. Siyasette, ticarette, insani her türlü yaşamda olması gereken en önemli kavramdır vefa. Sizlerin yardımlarıyla yaşlılarımıza, büyüklerimize, ulaşamadığımız insanlara ulaşıyoruz. Muhteşem, çok kutsal bir iş yapıyorsunuz” dedi. 
 
“Artık ‘Millet başının çaresine baksın’ diyen bir devlet yok” diyen Çalık, Van’da Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik saldırıyla ilgili, “Bu kutsal işi yapan Vefa Destek Grubu’ndaki iki evladımızı, şerefsiz terör örgütü, teröristler şehit ettiler. Kutsalı olmayan o terör örgütlerinin hepsinin kökünü kazıyacağız. Vefa Destek Grubu’ndaki evlatlarımızın hiçbirinin kanı yerde kalmayacak. O saldırıda şehitlerimizin olması bizi derinden sarstı. Ama bilsinler ki Vefa Destek Grubu’nun arkasında 83 milyon Türkiye, Cumhurbaşkanım, milletimizin duası var” ifadelerini kullandı. 
 
Milletvekili Çalık, Vefa Sosyal Destek Grubu’nun ihtiyaç sahiplerinin 7/24 hizmetine koştuklarını kaydederek, “Sizler; 65 yaş üstü vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın duasını alıyorsunuz. Sokağa çıkamayan, maaşını alamayan, gazetesini alamayan herkese siz ulaşıyorsunuz. Kovid-19 süreci başladığı andan itibaren kendi ve ailenizin sağlığını düşünmediniz kapı kapı dolaştınız, maaşlarını götürüp elden teslim ettiniz. Patlıcan, salatalık, soğan, et, süt, ekmek, yumurta ne dedilerse alıp götürdünüz. Muhteşem bir iş yapıyorsunuz, Allah sizden binlerce kere razı olsun. Bu güzelliklere uzanan eller kırılsın. O terör örgütlerinin hepsinin kökünü kazıyacağız” diye konuştu. 
 
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Vefa Sosyal Destek Grubu’na gelen bir telefona da bakarak, vatandaşın talebini yerine getirdi. 
 
Milletvekili Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte ziyarette bulunduğu Battalgazi Vefa Sosyal Destek Grubunda, Van’daki hain terör örgütü PKK'nın saldırısına uğrayanlar için dua etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler