Yeşilyurt’ta Ki Sosyal Tesisler ve Eğitim Merkezleri Yeniden Faaliyete Geçti

Küresel bir tehdit haline dönüşen koronavirüs salgınıyla mücadele döneminde faaliyetlerine ara verilen Yeşilyurt Belediyesine ait Millet Kıraathaneleri, Kent Konseyi, Yeşilkonak, Gençlik Merkezleri ve Fethi Gemuhluoğlu Bilgi Evi, normalleşme süreciyle birlikte yeniden faaliyete geçti.

“SOSYAL TESİSLERİMİZ VE EĞİTİM MERKEZLERİMİZ YENİDEN HİZMETE GİRDİ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İçişleri Bakanlığının kararnamesiyle birlikte Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde ki sosyal tesisler ve eğitim merkezlerinde dezenfektan çalışmalarının tamamlandığını ve yeniden hizmete girdiğini söyledi.  

“SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARI HARFİYEN YERİNE GETİRİLMEKTEDİR” 

Koronavirüs salgınıyla etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek adına Cumhurbaşkanlığı tarafından açıklanan kuralları harfiyen yerine getirdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt İlçemizde virüs salgınıyla doğru bir şekilde mücadele etmek adına ilk günden itibaren dezenfektan çalışmalarının yanı sıra ilçemizin farklı bölgelerinde bulunan eğitim merkezlerimiz ve sosyal tesislerimizde ki hizmetlerimize ara vermiştik. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hayata geçen sağlık yatırımları ve bu dönemde alınan kararlarla birlikte koronavirüs salgınıyla başarılı bir şekilde mücadele edilmiştir. Milletimizin bilinçli ve duyarlı davranması, sağlık ordumuzun fedakârca hizmetleri neticesinde virüs salgınının kontrol altına alınmasıyla normalleşme sürecide başlamıştır. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığımızın yayımladığı genelge doğrultusunda; faaliyetlerine ara verdiğimiz sosyal tesislerimiz ve eğitim merkezlerimizde dezenfektan ve hijyen çalışmalarımızı tamamladık. İdari İşler Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz dezenfeksiyon ekibimizin çalışmaları neticesinde halkımızı hijyenik ortamlarda misafir etmeye başladık. Hizmet Binalarımızda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına göre hizmet verilmektedir. Ekiplerimize gerekli bilgilendirmelerde bulunduk, oturma alanlarını ve masaları sosyal mesafe kurallarına göre ayarladık, bina girişlerine el dezenfektanları yerleştirdik, maskesi olmayanları kesinlikle içeriye almıyoruz ayrıca görevli personellerimiz tarafından ateş ölçümleri de yapılmaktadır.  Vatandaşlarımızdan ricamız; virüs tehlikesi tam anlamıyla ortadan kalkmamıştır, lütfen sosyal mesafe, maske, hijyen ve temizliğimize bu dönemde daha fazla dikkat edelim. Tüm hizmetler halkımızın sağlığı içindir. Bizim taviz vermeyeceğimiz tek konu; halkımızın sağlığıdır, bunun içinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmetlerimizi aynı ciddiyetle sürdüreceğiz.” diye konuştu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler