Yeşilyurt Belediyesi, ‘Zalo’ Filminin Yönetmeni ve Oyuncularını Ağırladı

Yeşilyurt Belediyesi, çekimleri Yeşilyurt başta olmak üzere Malatya’nın farklı bölgelerinde devam eden ve ünlü sanatçı Sermiyan Midyat’ın başrolünü üstlendiği ‘Zalo’ isimli sinema filminin ekibini ağırladı.

FİLM EKİBİNE YÖRESEL YEMEKLER İKRAM EDİLDİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Yeşilyurt Gedik Sosyal Tesislerinde akşam yemeğine katılan ‘Zalo’ isimli sinema filminin ekibi, oldukça neşeli ve keyifli anlar yaşadılar. Sanatçılara ve film ekibine Yeşilyurt’un yöresel yemekleri ikram edildi.

“BURADA OLMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUZ”

Malatya’da kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ifade eden Sanatçı Sermiyan Midyat, “‘Zalo’ isimli sinema filmimizin çekimleri için Malatya’da ve sizlerle bir araya olmaktan çok büyük memnuniyet duymaktayım. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’da büyük bir nezaket gösterip bizleri Yeşilyurt’ta misafir etti, kendilerine şahsım ve diğer ekip arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yeşilyurt’ta gerçekten güzel bir yer, bizlerde burada olmaktan mutlu olduk. Gösterilen misafirperverlikten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Zalo isimli bir ağa ve kimsesiz üç gencin başından geçen trajikomik olayları ele alan ‘Zalo’ isimli sinema filminin bazı bölümleri, Yeşilyurt’ta çekilecek.

Yapımcı ve yönetmen koltuğunda Necati Aslan’ın oturduğu komedi filminin başrolünde Sermiyan Midyat oynarken, Kıvanç Baran Aslan, Tuğçe Topcu, Aslı Balcı ve Halil Kumova gibi sanatçılarda film ekibinde yer alıyorlar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler