Yeşilyurt Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Personelinden Örnek Davranış!

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli Berat Eren tarafından Beylerderesi Şehir Parkı Millet Bahçesinde bulunan cüzdan, sahibi Cemal Can Çelik’e tutanakla teslim edildi. 

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli Berat Eren tarafından Beylerderesi Şehir Parkı Millet Bahçesinde bulunan cüzdan, sahibi Cemal Can Çelik’e tutanakla teslim edildi. 

Yeşilyurt’un dört bir tarafında görev yapan Yeşilyurt Belediye personelleri bir yandan verilen görevleri eksiksiz bir şekilde yerine getirirken diğer taraftan unutulan ve kaybolan eşyaları sahiplerine teslim ediyor.

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli Berat Eren, Beylerderesi Şehir Parkı Millet Bahçesinde ki çalışmaları sırasında içerisinde 500 TL., 50 Euro, kredi ve kimlik kartları olan bir adet cüzdan buldu.

Paranın sahibini bulmak için çalışma başlatan Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Hizmetleri Müdürlüğü Ekipleri, kimlik kartı üzerinde ulaştıkları Cemal Can Çelik’i Yeşilyurt Belediyesine davet ederek, cüzdanı teslim ettiler. 

Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli Berat Eren’i örnek davranışından dolayı tebrik eden Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Hizmetleri Müdürü Emin Gölgeli, “ Belediye personellerimizden olan Berat Eren, Millet Bahçemizdeki çalışmaları sırasında yerde bulduğu cüzdanı sahibine teslim etmek üzere bize getirdi. Bizlerde cüzdanın sahibini bulmak için hemen hareket geçtik, kimlik kartı üzerinden ulaştığımız cüzdanın sahibi Cemal Can Çelik’i Belediyemize davet ederek cüzdanı tutanakla teslim ettik. Personelimiz Berat Eren’i örnek davranışından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar adına kutluyoruz.” diye konuştu.

Kaybettiği cüzdanının bulunmasından büyük bir mutluluk yaşadığını söyleyen Cemal Can Çelik ise, “Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli Berat Eren başta olmak üzere cüzdanımın teslim edilmesi sürecinde desteklerini esirgemeyen Zabıta Hizmetleri Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Paramı bulup bana tutanakla teslim ettiler. Allah hepinizden razı olsun, teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler