Vali Baruş LGS'den Tam Puan Alan Öğrencileri Ödüllendirdi

Vali Baruş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında başarılı olup tam puan alan öğrencileri ödüllendirdi.

Vali Aydın Baruş, Valilik Toplantı salonunda  LGS sınavında tam puan alan öğrenciler İrem Deniz Küçükköse, Ahmet Tağluk, Kerem Yıldırım Gözaydın, Furkan Battal Pektaş ve İlker Zelyurt ile İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, öğrenci velileri ve okul temsilcileriyle bir araya geldi. 

Vali Baruş yapmış olduğu konuşmasında; “Malatya’dan 5 öğrencinin tam puan almasının kendilerini gururlandırdığını belirterek, “Bu evlatlarımızın gelecek eğitim hayatlarında ne kadar azimli ve sebatkar olduğunu gösteriyor. Yine ailelerin çocuklarının eğitimine ne kadar önem verdiğini gösteriyor. Eğitim kadrolarında yer alan arkadaşlarımızın da çocuklarımızın yetişmesine ne kadar büyük önem verdiğini gösteriyor. Bununla gurur duyuyoruz” dedi. 

Vali Baruş'un konuşmasının ardından öğrenciler, sınava hazırlanma süreçlerini anlattılar. Veliler ve öğrencilerin öğretmenleri de “Hiçbir başarı tesadüf değildir, çocuklarımız azimli, gayretli çalışmalar neticesinde bu başarıyı elde ettiler, bu durumun diğer tüm öğrencileri de motive edeceğini düşünüyoruz. Başarı elde eden tüm çocuklarımızla gurur duyuyoruz” dediler. 

Vali Aydın Baruş, daha sonra öğrencilere kitap ve çeyrek altın hediye etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler