Vali Baruş'a, Emniyet ve Jandarma'dan Brifing

Vali Aydın Baruş, 2020 yılının sona ermesi nedeniyle ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek 2020 yılında yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili brifing alıp 2021 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi almak üzere kamu kurum ve kuruluşlarda toplantılar düzenliyor

Vali Aydın Baruş, 2020 yılının sona ermesi nedeniyle ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşları ziyaret ederek 2020 yılında yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili brifing alıp 2021 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi almak üzere kamu kurum ve kuruluşlarda toplantılar düzenliyor. Bu amaçla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek brifing almaya başladı.

Vali Baruş, İl Emniyet Müdürlüğü önünde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Vali Aydın Baruş şeref defterini imzaladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Polis Memuru Fatih Çevik toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına İl Emniyet Müdürü Dağdeviren, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

Yapılan bilgilendirme toplantısında Vali Aydın Baruş’a; İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde genel asayiş durumu, icra edilen faaliyetler ile personel durumu hakkında detaylı bilgiler verildi.

İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Baruş, İl Jandarma Komutanlığı önünde İl Jandarma Komutanı J. Albay Necmi İnce ve Şube Komutanları tarafından karşılandı. 

Karşılamanın ardından şeref defterini imzalayan Vali Baruş, İl Jandarma Komutanlığı toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde genel asayiş durumu, icra edilen faaliyetler ile personel durumu hakkında bilgiler aldı. 

2021 yılı il genelindeki kolluk kuvvetlerinin lojistik kapasitesi, genel asayiş durumu, planlanan çalışmaları, görev ve sorumlulukları, çalışma alanları gibi bilgiler hakkında ayrıntılı brifing alan Vali Aydın Baruş; Vatandaşın huzurunun temini için özverili bir şekilde çalışmalarını yürüten kolluk kuvvetlerine teşekkür ederek başarılar diledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler