Türkiye Değişim Partisi Malatya da Son İlçe Kongresini Yaptı

Mustafa Sarıgül'ün Genel Başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Partisi, Malatya da ilce kongrelerinde sona geldi .bugün Yeşilyurt ilçe kongresini yeni parti binasında yapan Türkiye Değişim Partisi'nde kongrede ilk konuşan Yeşilyurt ilçe başkanı Ömer Yıldız, Yeşilyurt da kendisini ilçe başkanlığına layık gören il başkanı Ramazan Akbudak teşekkür etti. Yıldız Türkiye Değişim Partisi 20 Aralık 2020 de kurulmuş olup Genel başkanımız Mustafa SARIGÜL tarafından kısa sürede İktidara hazırlık merkezleri açılmış olup Malatya da da 13 ilçede teşkilatlanmış bulunmaktayız

Mustafa Sarıgül'ün Genel Başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Partisi, Malatya da ilce kongrelerinde sona geldi .bugün Yeşilyurt ilçe kongresini yeni parti binasında yapan Türkiye Değişim Partisi'nde kongrede ilk konuşan Yeşilyurt ilçe başkanı Ömer Yıldız, Yeşilyurt da kendisini ilçe başkanlığına layık gören il başkanı Ramazan Akbudak teşekkür etti. Yıldız Türkiye Değişim Partisi 20 Aralık 2020 de kurulmuş olup Genel başkanımız Mustafa SARIGÜL tarafından kısa sürede İktidara hazırlık merkezleri açılmış olup Malatya da da  13 ilçede teşkilatlanmış bulunmaktayız 
 
Türkiye Değişim Partisi .olarak Bu kapsam da bizler bir çok ilden daha şanslıyız çünkü Türkiye değişim partisinin dört genel başkan Yardımcısı olan Malatya’da yıllarca siyasetin içinde olan Malatya’nın evladı olan Av Söner GOKCE ve iş insanı hemşerimiz Teoman Mutlu da genel başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta ben ve yönetimim bu kapsam da il Başakımıza ve yönetimine İlce yönetimine kadın Kolları gençlik kollarına çok teşekkür ederim.
 
Yıldız:Ben ve yönetim kurulu Malatya’ya Yeşilyurt a hizmet etmek için her daim 7/24 hizmet etmek için sürekli çalışacağız bu anlamda biz bu güne kadar birçok mahallede gerek vatandaşlarımız ile gerek çiftçilerimiz ile sık sık bir araya gelmekteyiz.
 
 
Bizler değerli partililerimiz ile birlikte çok çalışacağız ve bu oluşumu iktidara hazırlayacağız bu yeni Türkiye de bizlerde vatandaşlarımız için çok caba sarfediyoruz ve sarfetmeye de devam edeceğiz bugün yapmış olduğumuz Yeşilyürt İlce kongresinde bizzat beni yalnız bırakmayan tüm üyelerime yönetimimize ve hemşerilerime çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum  dedi. 
 
Yeşilyurt ilçe kongresini büyük bir coşku ile gerçekleştiren Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Ramazan Akbudak, Battalgazi ilce Başkanı Yakup Gürbüz,  Kadın Kolları Başkanı Nur Akyol ,İl Sekreteri Engin Başar ve İl Saymanı Fethi Eroğlu, olağan genel kurula katıldı. 
 
Kongrede bir konuşma yapan TDP İl Başkanı Ramazan Akbudak, Malatya'da 13 ilçede teşkilat kurduklarını belirterek "13 İlçemizde Teşkilatlara ile kongrelerimizi yaparak örgütlendik. Son merkez İlçe kongremizi de Bugün il binamızda Yeşilyurt ilçe kongresini yapıyoruz. Burada değerli başkanım Ömer Yıldız başkanımızı kutluyor ve Yeşilyurt du başkanımıza emanet ediyoruz. 
 
 
Akbudak Genel Başkanımız Malatya ya  ayrı bir önem veriyor. 4 Genel Başkan Yardımcımız Malatyalı. hemşerimiz Genel Merkezde görev yapıyor Bu anlamda partimizde Malatya'nın ve Yeşilyurt du tüm ilçelerimizin önemini görüyoruz. Bizler ilçe kongrelerini bitirip ardında bu ayın sonunda il kongresinde yapıp büyük kurultaya gitmek istiyoruz dedi
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler