Minibüscü ve Halk Otobüsü Esnaflarından Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, beraberinde Yeşilyurt Şoförler Odası Başkanı Taner Kılıç, Akçadağ Birlik Kooperatif Başkanı Hamit Cengiz ve bir grup minibüsçü esnafı ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, beraberinde Yeşilyurt Şoförler Odası Başkanı Taner Kılıç, Akçadağ Birlik Kooperatif Başkanı Hamit Cengiz ve bir grup minibüsçü esnafı ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Oda Başkanları ve halk otobüsleri ve minibüsçü esnaflarıyla bir süre görüşen Başkan Gürkan, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu ve şoför esnafımızın her zaman yanlarında olmasından dolayı teşekkür etti.

İnce: Dünyaya açılan bir şehir haline geldik

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ziyarette yaptığı konuşmada “Malatya, Türkiye’nin 81 ili içerisinde en fazla hizmet yapılan, en fazla hizmet gören illerimiz arasında. Türkiye’nin yanı sıra dünyaya açılan bir şehir haline geldik. Özellikle EXPO 2028 dünya fuarının Malatya’da yapılmasına büyük katkı veren Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın 22 Ekim Cumartesi günü Malatya mitingine katılmasından dolayı esnaflarımızdan bizlere gelen yoğun talepler doğrultusunda gerek halk otobüsü gerek minibüsçü gerekse servisçi esnaflarımız o gün vatandaşlarımızı her zaman olduğu gibi ücretsiz taşıyacağız ve miting alanını dolduracağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza yakışır bir şekilde miting yapacağız. Ücretsiz taşımalar konusunda her zaman bizlerin yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız hiçbir sorunumuzu geri çevirmeyerek çözüme kavuşturmuştur. Bizde Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında olacağız. 

Özellikle belirtmek istiyorum ki dün Ankara’da halk otobüsü esnaflarının kontak kapatmasından dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesinin halk otobüsü esnaflarına ne kadar destek olduklarını ve ne anlamda sorunların çözüldüğü ortadadır. Özellikle Türkiye’de örneği olmayan bir çalışma Malatya’da yapılmıştır. Ücretsiz taşımalardan dolayı 2.75 lira esnafımıza ücret ödenmektedir. Bu noktada da halk otobüsleri esnafımızın sorunları çözülmüştür. Bu noktada bizler 22 Ekim Cumartesi günü bütün esnaflarımızla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında olacağız, miting alanını dolduracağız. Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında her zaman dimdik duracağız. Desteklerinden dolayı esnafımıza teşekkür ediyorum. O gün yapacağımız çalışmalardan dolayı da hiçbir ücret talep etmiyoruz. Bütün ücreti esnafımız kendileri karşılayacaktır” dedi.


 

Kılıç: Sayın Başkanımız bizlerin her zaman yanında olmuştur

Yeşilyurt Şoförler Odası Başkanı Taner Kılıç ise, “ 22 Ekim Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya teşriflerinden dolayı bizlerin her zaman yanında olan ve hiçbir zaman kapısını bizlere kapatmayan, her geldiğimizde bizlerle görüşen desteklerini veren Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın ev sahipliğinde halk otobüsü ve minibüsçü esnafımızın Malatya halkını miting alanına ücretsiz taşımasını başkanımızdan talep ettik. Bütün esnafımız Selahattin Gürkan Başkanımızın yanında” şeklinde konuştu.

Cengiz: Her zaman Sayın Başkanımızın yanında olacağız

Akçadağ Birlik Kooperatif Başkanı Hamit Cengiz’de, “ Sayın Başkanımıza her zaman bizlerin yanında olduğu için teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayarak Başkanımızın yanında olduğumuzu göstereceğiz. Sayın Başkanımızdan desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Akçadağ’dan mitinge gelecek olan vatandaşlarımızı ücretsiz bir şekilde miting alanına getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Gürkan: Oda Başkanlarımızın bu ziyaretleri ayrı bir inceliktir

Ziyaretleri için oda başkanlarına teşekkür eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Oda başkanlarımızın ziyaretleri ayrı bir incelik, ziyaretleri sırasında söyledikleri hakikaten Malatya halkı adına teşekkür edilecek ve takdir edilecek ifadeler. Sayın Cumhurbaşkanımız 22 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de Belediyemizin yanındaki meydanda belediyemizin ve genel idaremizin yapmış olduğu yatırımların açılışlarını gerçekleştirecekler. Bu, Malatya için onur verici bir hadisedir. Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Oda Başkanımızda halkımızı miting alanına ücretsiz bir şekilde taşımak istediklerini ifade ettiler. Esnaflarımız, memleketimizi seviyoruz, memleketimizin sevdalısıyız, memleketimize yapılan hizmet bize yapılmış olur, geleceğimize çocuklarımıza yapılacak olan yatırımların aynı zamanda startını vereceğiz o anlamda bütün Malatya’nın köyleri, ilçeleri ve mahallelerinde biz halk otobüsleri ve minibüsçüler olarak halkımızı ücretsiz olarak mitinge ücretsiz olarak getireceğiz dediler. Bu anlamda oda başkanımızı tebrik ediyorum. Onların şahsında tüm minibüsçülerimizi ve halk otobüsçülerimizi tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Bütün Malatyalı hemşerilerimizi de 22 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de belediyemizin yanındaki miting alanına açılış programımıza davet ediyorum” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler