Maski, Koronavirüsle Mücadeleyi En Üst Seviyeye Çıkardı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde daha sağlıklı ve temiz içme suyunun kullanımı ve abonelere ulaşımı konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle koronavirüs salgınıyla mücadele için içme suyu depolarının temizliği yoğun olarak gerçekleştiriliyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Malatya merkez ve tüm ilçelerinde içme suyu depoları ile içme suyu terfi merkezlerinin temizlik bakım ve onarımlarını aralıksız devam ettiriyor. Vatandaşa daha sağlıklı içme suyu temini adına düzenli olarak depo temizliklerinin yanı sıra çevre düzenlemeleri de yapılıyor.

Önlemler en üst seviyede

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, “MASKİ olarak kaliteli, sürdürülebilir ve sorunsuz bir altyapı hedefliyoruz. İçme suyu konusunda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın hassasiyetleri doğrultusunda abonelerimize kaliteli ve kesintisiz içme suyu hizmeti sunabilmek için içme suyu depoları, içme suyu terfi merkezlerinin temizlik bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyoruz. Malatya merkez başta olmak üzere tüm ilçelerimizde yoğun bir bakım onarım çalışması yapıyoruz. Özellikle bu salgın döneminde temizlik anlamında güvenlik önlemlerimizi en üst seviyeye çıkarmış durumdayız” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler